Всеки да си заяви флагче като го опише (примерно "три вертикални цветни ивици (синя, бяла, червена) и в средата герб еди-какъв си"). Аз ще си постна моя малко по-късно.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Държавни флагове
Collapse
X
-
Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Значи, TVV, нещо такова ли искаш:
А Гоги, не можех да намеря вишнев цвят, черешки стават ли
Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Флагът на Индонезия може ли да бъде този? Всъщност може. Три хоризонтални ивици, като първта и третата са тъмночервени и 1/8 от ширината на знамето, средната е бяла и в средата е 16 листната ЯПОНСКА императорска хризантема (първи си я заплюх).
Щом като Гогата ще е черешка, може ли аз да съм от отбор Хризантемка, Египтянина може да е Лотусче например. И ще си организираме в Сурабая "синьо кабаренце" :lol: :lol: :lol:Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Всеки сам си избира знамето, но понеже тук беше писано, искам да е еди-какво си и аз се включих
Гога, нямам вишнев цвят в corel-a, даже не съм сигурен как точно изглеждаше. Друга флора има най-разнообразна обаче.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
Comment
Comment