Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Уставен договор

Collapse
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    Уставен договор

    Уставен Договор
    между Обединеното Кралство Великобритания и
    Съединените Африкански Щати
    за създаването на Федеративна Държава


    Настоящия договор между ОКВ и САЩ се подписва с цел да регламентира процеса на интеграция и след-интеграционните процеси на управлението на Федеративната Държава при следните условия:
    1. Настоящия договор ще остане в тайна докато двете страни не преценят момента за подходящ за официалното създаване на Федеративната Държава пред световната общественост.
    2. Предварителния процес на интеграция се състои в следните дейности:
    - създаване на Двустранна комисия по външна политика, която да синхронизира външната политика на двете държави пред световната общественост
    - създаване на Двустранна комисия по научен обмен, която да осъществи свободен обмен на технологичните и научните новости и тяхното внедряване. Всяка открита или новооткрита технология се внедрява и в двете страни без допълнителни преговори, автоматично изваждайки от бюджета на страната-консуматор цената на нейното внедряване (10-20% от стойността на технологията, както е по правилата)
    - създаване на Двустранна ратификационна комисия, която да следи за уеднаквяването на законодателните актове на двете страни и договорите им сключени с трети държави.
    3. След осъществяването на интеграционния процес Федеративната Държава ще има следното устройство:
    - формата на управление ще се установи като конституционна монархия под скиптъра на Негово Величество крал-император Джордж VI.
    - Висш законодателен орган ще бъде Федеративното Събрание, в което ще заседават делегати на провинциите в състава на Федеративната Държава.
    - Федеративното Събрание ще се ръководи от двама Консули – Народния Президент на САЩ и Премиер-министърът на НВ крал Джордж VІ.
    - Държавата ще се състои от следните автономни региони имащи собствена вътрешна политика и икономика: САЩ (в състава му ще влизат Африканските провинции), Великобритания (Европейска) и Великобритания Колониална (Включваща не-европейки и не-африкански британски колони и доминиони).


    Народен Президент на САЩ НВ крал на ОВК
    Алба ван дер МакДъф Джордж VІ
    Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

    请您死在地狱般的阵痛
    [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
    きさまはしんでくださいませんか
    [kisamawa shinde kudasaimasenka]
Working...
X