вече са 15 европейски държави - почти цяла европа е в час
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неутралните държави
Collapse
X
-
22 държави съм направил до ход 6 вкл.
3-4 имат в момента грешки на доходите от порядъка на 1ИК на ход, ще ги оправя постепенно
въпроси:
1. какво е влиянието на СССР в Монголия, понеже не знам какво мога да правя там в момента
2. разработвал ли си Египет? какви са процентите на неговото влияние в-у Либия и Судан?
3. какви са влиянията в-у Малайзия, че не знам какво да я правя в момента. Същото за Манчжурияalbireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
въпроси:
1. какво е влиянието на СССР в Монголия, понеже не знам какво мога да правя там в момента
Влиянието на СССР в Монголия е 60%
2. разработвал ли си Египет? какви са процентите на неговото влияние в-у Либия и Судан?
Египет съм го разработил докъм ход 10. Понеже обаче е неутрален, съм елиминирал влиянието му върху околните държави. Иначе, ако се управляваше от играч щеше да е:
Судан и Либия - по 25%
3. какви са влиянията в-у Малайзия, че не знам какво да я правя в момента. Същото за Манчжурия
Малайзия - никой
Манчжурия - Япония има влияние от 84% и продължава бързо да го покачва с различни акции.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Австралия: flps43tk
Англия: f23ru
Германия: fk293ig
Персия: r3orv
СССР: djd2vc
Франция: d03mvy
Швеция: ld93rj
ЮАС: f3r0c
Япония: 4f0ld
Тук са ходовете на държавите и влиянието им.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
Comment