Ход4
състояние на проектите:
наука б1.2: . . . (48 / 80 ИК), готови на ход 5, в действие на ход 6
В011: . . . (4 / 16 ИК), готови на ход 6, в действие на ход 7
В015: . . . (4 / 8 ИК), готови на ход 4, в действие на ход 5
Науки:
а1.1, б1.1
Лаборатории:
Лаборатория(П01) - функционираща
Лаборатория(П03) - готова след един ход
Международни отношения:
Япония,Великобритания: Съюзнически
Австралийски Съюз, ЮАС: Приятелски
Германия, Русия, Швеция: Неутрални
Договори:
Япония - Съюз
Великобритания - Съюз
ЮАС - Почти съюз
Със Австралия сключихме няколко договора, но те са публични и сигурно сте ги видяли. Мисля че ще е със нас, и въпреки че каза че няма да се намесва във воени конфликти, поне ще помага със науки.
С ЮАС сключихме нормален договор, със всичките му там взаимни защити и т.н. само дето аз на Крилов много вяра му нямам, та затова няма да му казвам за този съюз. Всъщност той е решил да завземе цяла Африка, и открито ме заплаши като му казах че и аз искам няколко провинции, затова се съгласих да като превзема четири провинции да му ги отстъпя, като доходът от тях си остава за мене а той ще ги управлява.
състояние на проектите:
наука б1.2: . . . (48 / 80 ИК), готови на ход 5, в действие на ход 6
В011: . . . (4 / 16 ИК), готови на ход 6, в действие на ход 7
В015: . . . (4 / 8 ИК), готови на ход 4, в действие на ход 5
Науки:
а1.1, б1.1
Лаборатории:
Лаборатория(П01) - функционираща
Лаборатория(П03) - готова след един ход
Международни отношения:
Япония,Великобритания: Съюзнически
Австралийски Съюз, ЮАС: Приятелски
Германия, Русия, Швеция: Неутрални
Договори:
Япония - Съюз
Великобритания - Съюз
ЮАС - Почти съюз
Със Австралия сключихме няколко договора, но те са публични и сигурно сте ги видяли. Мисля че ще е със нас, и въпреки че каза че няма да се намесва във воени конфликти, поне ще помага със науки.
С ЮАС сключихме нормален договор, със всичките му там взаимни защити и т.н. само дето аз на Крилов много вяра му нямам, та затова няма да му казвам за този съюз. Всъщност той е решил да завземе цяла Африка, и открито ме заплаши като му казах че и аз искам няколко провинции, затова се съгласих да като превзема четири провинции да му ги отстъпя, като доходът от тях си остава за мене а той ще ги управлява.
Comment