Официален представител на Германския Райх в ОН
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Посолство на Германия
Collapse
X
-
Снощи на летище Темпелхоф кацна самолет, в който летеше новият посланник на Япония в Германия, принц Исоруко Генда. Днес той ще връци акредитивните си писма на Фюрерът на Германският Райх, както и подаръци от името на Негово Императорско Величество Парабелум!То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
-
Шведският лидер пристигна на официално тридневно посещение в Берлин по покана на фюрера на германския народ Михаел Виттман.
След кратката среща на столичното летище, делегацият се заърза в посока на най-луксозния ресторант в Берлин - "Grossdeutchland" на Унтер ден линденщрасе. На следващия ден, шведският лидер, отпочинал от мъчителното пътеществие от родината му до Германия и не по-малко утомителното посрещане , лично връчи акредитивните писма на новия посланик в страната. След което фюрерът покани делегацията да посетят скромната му ферма в Бавария, където той се роди и израстна. След тази приятна разхока из Германия, шведският президент, удовлетворен от визитата си, седна във своя личен самолет и отлетя обратно за Швеция.Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!
Comment
-
Да му се невиди....
Прилагам :
1. Военна книжка от Западния фронт
2. Нотариален акт за притежаване на недвижими имоти в Прусия, вюртенберг и Щирия
3. Акт за раждане на майка ми - Судетска германка
4. Акт за раждане на баща ми - композитор на опери
5. Медицинско- обгазиявания, фрактури и прострелни рани
6.Партийна книжка
7. Шофьорска книжка
Надявам се чи виза ще ми бъде издадена в обозрим срок, съпоставим с традицията на Райха!
Comment
Comment