If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
тва значи ли че си си променил мнението за нашата псевдо ескадрила в която сме против руснаците))
Шегувка)) радваме се че ти е харесало.Препоръчвам ти да ползваш слушалки следващият път защото те чувахме с много шум
su27 AKA =VNVV=Stoyanov
а ти направо трябва да си горд - още при първата си тренировка срещу реален противник, свали в дуел опитен пилот като ПЕ_Микро! При това победата си беше чиста - ние със Стоянов летяхме встрани и не сме се намесвали!
Браво, това е начинът да станеш страхотен пилот!
тва значи ли че си си променил мнението за нашата псевдо ескадрила в която сме против руснаците))
Шегувка)) радваме се че ти е харесало.Препоръчвам ти да ползваш слушалки следващият път защото те чувахме с много шум
Sys slushalki sam , tova e ot dvigatelq )))
ne znam moje bi kompa mi e malko shumen ,ima vutre kolkoto iskash ventilatori ,kat go zapusna se blashi bebeto))
И ние сме доволни от тренировката,
а ти направо трябва да си горд - още при първата си тренировка срещу реален противник, свали в дуел опитен пилот като ПЕ_Микро! При това победата си беше чиста - ние със Стоянов летяхме встрани и не сме се намесвали!
Браво, това е начинът да станеш страхотен пилот!
Ne go poznavam ПЕ_Микро( ne sme se sreshtali predi imam v predvid ), no tova ne beshe Duel , 4oveka beshe v neizgodna pozicia ,az mu visnah na opashkata ...i shteshe da e ebati rezila da ne go svalq , duel az razbiram edin sreshtu drug s ednakvi samoleti,bez preimushtestva (pozicionni), a onova se beshe savsem drugo!Osven tova go gonih polovin 4as dokato go svalq , taka 4e ne go ocenqvam kato golqmo postijenie ,no shtom kazvate , 4e tova e na4ina da "станеш страхотен пилот" -shte se staraq - 10x
Snoshti sled kato rzvalihme servera ostanah malko da probvam taktikata B&Z,izkefi me donqkade ,4e ne me svalqt ,no puk i za smetka na tova i az mnogo malko samoleti svalih!
Az do sega sam igral samo s La-7,tam svalqm pove4e ,no i men me svalqt dosta )))
Abe trqbva da se leti ! Letene mu e maikata !
Foxy
Nablegni poveche na strelbata s predvarenie. Mnogo e vazno pri B&Z taktikata, zashtoto pri neja samo minavash pokrai zelta i se otdalechavash i imash mnogo malko vreme za prizel i strelba. Kogato usvoish tova, shte svaljash mnogo poveche i shte budesh svaljan mnogo po-malko
Privet
=VNVV=ED
Prav si neshto oshte ne moga da svikna s pricela na mesera-mai slagam mnogo predvarenie i za tova ne stava,vreden navik ot La-to ,zashtoto tam v pove4eto slu4ai strelqm s pretovarvane i slagam mnogo golqmo predvarenie ,a s mesera trqbva po -malko ---znam go tova ,no oshte ne moga da go postigna ,trqbva malko da potreniram pove4ko i predpolagam shte stane))
Абе то и аз не мога да свикна все още с новия прицел.....
поне за изпреварването на растояния окло 200м бях свикнал а сега не мога да уцеля(окръчност-а на кръстачката помагаше много)
su27 AKA =VNVV=Stoyanov
Старият вариант на мрежата на прицела беше по-добра и автентична.
Ето как изглежда наистина:
Сравнете я с тази, на снимката в подписа на Стоянов. Правена е при стария вариант на играта, преди АЕР.
"Оръжейниците" от Мадокс явно са се поуляли. :cry:
Comment