If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз имам такъв и на Емила и на Густава а доколкото знам Стоянов прави сега на всички,каза че са малко по-различни така че който може да прави скинове да прави така по-лесно ще се различаваме.:tup:
=VNVV=Shmitza
Днес съм вихър и стрела,
владея царство без предел
и съм със разперени крила
и със сърцето на орел.....
_______________________________________ Въздушните на Негово Величество Войски
някой ще сподели ли малко техники как се правят скинове, че изчетох доста работи, ама не ми стана ясно особено много. Примерно как да оградя крилата, при положение че са бели навсякъде и т.н.
:tup: Супер е камуфлажа, но е параден. Само да дойде време, след някоя успешна битка във ВЕФ, да минен пред Народното Събрание в "тържествен марш". :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аддер, направи за всеки от ескадрилата по един боен скин. Имаме вече за Емила, остава Густава. :tup:
ADDER
ава кома ма напрай уа.
тима размаза ве 4овек.
немата, немата и катса появиш и размазваш
немам думи уе фен.
спирам, защото се излагам, но Скиновете и Сайта са
ПОКЪРТИТЕЛНИ
:tup: :tup: :tup: :tup: :tup: :tup:
между другото, аз съм ти голям фен
:imprulz:
Браво Adder!!! Наистина много добро предложение за сайт и много добре измислено,така да се каже съчетанието от исторически снимки и скрееншотове от играта е много добър замисъл.Скиновте също са много добри-БРАВО!!!Само идвай да летим по-често много дълго се изгуби.
=VNVV=Shmitza
Днес съм вихър и стрела,
владея царство без предел
и съм със разперени крила
и със сърцето на орел.....
_______________________________________ Въздушните на Негово Величество Войски
Bravo, prekrasen site. Pozdravlenija. I naistina - idvai po chesto v lobito. Postavili sme trenirovkite i leteneto na nova osnova, shte ti haresa. Svurzi se sus Shilo toi ima neshto interesno za teb.
Adder чудесна работа. Само така!
Когато намериш време обади ми се или ела у нас - ще upload-нем новия вариант на сайта. И ако имаш възможност ще ти дам да се грижиш за него .
А тия дето не могат да ти пуснат нета, заслужават да се вдигнем цялата ескадрила и да ги наредим едно хубаво, ама айде ще им дадем още малко време
А и благодарности за скина.
Salute!
Comment