Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Cockpit Lock ?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    Cockpit Lock ?

    С Cockpit Lock и View Lock ли играете ? Защото по разните screenshot-ове дето видях различни външни гледни точки, но не видях Ctrl+F1. Не ви ли е безумно трудно да излетите само ако се гледа от кабината? Аз от към 20 опита не успях нито веднъж, докато с външна излетях с обикновен мессер без проблеми от първия път (изобщо първи път, преди това бях играл играта, но така и не успях по онова време нещо да се справя със изискванията и след много мъки да я подкарам като хората я изтрих)

    #2
    Във ВЕФ се играе на full real + speedbar. На тренировките играем без 'cockpit always on' и изключен 'no external views'. Така е по-лесно да се да се дават указания в тренировката и да се показват различни трикове.

    Излита се, води се въздушен бой и се каца само от изглед в кабината. Все пак целта е да се доближим максималкно реалния самолет. Speedbar-а е оставен заради невъзможността да се виждат уредите на всички съветски самолети. Ние летим на немски, там няма такъв проблем. Свикни да гледаш уредите в кабината.

    За да излетиш е необходимо да имаш скорост над 160км/ч. Аз излитам със скорост над 200км/ч. Преди това трябва да натиснеш лоста за управление на самолета напред. Така отлепяш опашната стойка на колесника. С кормилото за посока коригираш завиването на самолета, породено от реактивния момент на витлото. Тук http://www.boinaslava.net/forum/show...?threadid=3379 съм написал как се излита и каца.
    =VNVV=Shilo
    Въздушните на Негово Величество Войски

    Comment


      #3
      Техниките на излитане вече ги знам, а с FOV най-сетне излетях като хората от кокпита. Иначе при мен не знам бъг ли има или какво но мерника в кабината не се вижда на стъклото, т.е. вижда са само една малка част, все едно е изместен в ляво.

      Comment


        #4
        Няма бъг, оправя се с Shift+F1.
        Браво, бързо напредваш!
        =VNVV=Shilo
        Въздушните на Негово Величество Войски

        Comment


          #5
          А, супер !

          Comment


            #6
            aquadark каза:
            [B]А, супер !
            Избери и два бутона за Increase и Decrease FOV за да виждаш по-голям или по малък пириметър и не се заблуждавай, че като е по-дребно е по кофти.Само така имаш пална видимост назад, иначе...check6!Ooooooh no!Down in flames I go!Както казват руснаците...

            Comment

            Working...
            X