If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво трябва да се направи, за да се присъедините към нас
Az gi imam vsichki pachove i vsichko e gotovo za igraene
samo kazete koga i kade da se razberem v MIRC?? ICQ???
Моето ICQ го има най-отдолу, под мненията ми.
Играем официално вечер, след 18:00 часа, а иначе - на който когато му скимне и е свободен.
Важното е да има някой, който да хоства сървър.
Играе се на сървър, който обикновено се прави от Тангра, Шмитца и по-рядко от Стеф. Ако си добавил членовете на ескадрилата във friends list-а, тогава сървъра, направен от някой от тях ще го виждаш най-горе в листата с хостове със жълт цвят.
Здравейте. Аз съм голям фен на този великолепен симулатор. Но искам да попитам нещо за мрежовата игра. До сега съм играл само в локална мрежа, и не разбрах как да се включа във външни сървъри. Пуснах да се свалят програмите посочени по-горе. Но ще ми бъде от голяма полза ако някой ми помогне с практически съвети.
ICQ-то ми е 158804633. Надявам се че ще помогнете, та да мога и аз да се включа към вас
Необходимо е да имаш абсолютно всички програми, изброени в началото на темата.
Има една програма, от листа, която се казва се Hyperlobby. Инсталираш я. След като я стартираш, търсиш в списъка с пилоти =VNVV=xxxxxx. Щракваш с ляв бутон върху името на някой от нас и го добавяш ни в списъка с приятели (Add to freinds list). Постепенно добавяш всички от ескадрилата. Започваш редовни полети и ако те одобри командването, ставаш член.
Comment