Хммм....добре , ама айде стига вече с тия компромати...и аз имам доста ! Някой от тях оправдават много неща в тази игра ! Но не е сега времето за простотии .... Изводът е ясен ! ТРЯБВАТ НИ НОВИ ПО-ДОБРИ ПРАВИЛА....ТИЯ НЕ УСПЯХА ДА ПОДДЪРЖАТ ТАЗИ ИГРА !
Да дам пример:
Аз мога да си направя тайни договори с 546676 държави и после да ги прецаквам една друга! Какво ще ми попречи да го направя?! Ами само това, че после никой няма да иска да прави нищо с мен - демек сам се прецаквам, като нарушавам правилата, дори и да съм имал право!
Мога да платя на държава, да почне война с друга държава и аз да нападна първата в гръб! Същата ситуация...
Ако някой ми наложи ограничение на това, ще му се изсмея и ще го оставя сам да си играе...
Но не мога да се се опитам да направя въздушен десант с тежки бронирани танкове, щото нито е било реално нито възможно. Но това е игрова механика. Както и че огневата мощ на танка е по-голяма от тази на пехотата... Освен ако няма ръчна атомна де
Просто правете разликата по-ясно...
П.С. "Освен това, незабравяйте, че това е игра. В нея има победители и победени. Ако днес паднеш, утре ще биеш. А в други ден ще пием бира и ще говорим за жени. А ако не искате, пратете вашите татковци да набият нашите!!" (Военна академия) :tup: :lol:
Comment