Така, Ход 5 започва днес (08.04) в полунощ. Ако, разбира се има желаещи за това. На практика шансовете на СМД са да издържат още максимум около пет хода ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ход V
Collapse
X
-
Ход V
Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©Маркери: Никакви
-
Ход V
Надявам се скоро да са ми готови данните.
Разбира се, че има желащи . Някои може да имат малко проблеми сега, но други едва започват истинската игра :tup: . Не се предавайте смелчаги... ние сме с вас, колкото и трудности да срещнете !!! :tup:20ти декември преди излитане, Спаич към техника си :
"Иване, сега кръв ще се лее!"
-
Освен това, Швеция е гарантирала ненарушимостта на Норвежко-Руската граница до ход 10.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Времеразпределение на ход 5:
Ход 5 ще завърши в петък, в полунощ българско време. Повече няма да приемам закъснели военни заповеди, тъй като това ме бави много.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Ще видя кога ще имам време за това.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
Comment
Comment