If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Уханов, ти отчая ли се бе братче?>
Защо така? :lol:
Не го вземай навътре. Това е само игра
Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!
ШШШ пич. Без простотии бе, Уханов. Айде да не се обиждаме. Спазвай благоприличие. Вие малките изобщо не носите на майтап.
Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!
Ми като му гледам мазната усмивка на снимката, сигурно е така...
Аз не се впрягам ни най-малко!!!
Опа, май не ме разбраха правилно хората. Вината е моя :roll:
Въпросът ми беше такъв: като свърши тая игра ще има и пак от СЪЩОТО? Същите правила и ниво на комплексност? Пак дивизии, пак провинции, пак ИЦ? Разбрахте ли ме сега? :?
Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!
Comment