Някой може ли да ми обясни какво ще вредставлява ВТОРАТА игра?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Извенете че така грубо се намесвам , но ....
Collapse
X
-
Извенете че така грубо се намесвам , но ....
охааа
в интерес на истината и ние не знаем точно още се мислят правилата
но ще е грамадна и детайлна, доста детайлизирана индустрия и наука, и ще се води върху цялата карта. Освен това ще има своя си онлайн система която ще улесни всичко.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
-
...
Тактическата не е ложица за моята уста ...аз съм дипломат и тиранин .... генерал от мен калпав
А Европа Универсалис не е достатъчно съвършенна за да задоволи жаждата ми да се сразя на дипломатическото поле с живи хора
Иначе ако ме вземете в играта мога да играя дипломат към някой от държавите. Имама опит в играта на руския Имперски щаб - игра 1879, бях Жул Малоу - премиер на БелгияДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
Originally posted by "княз Крылов"
Иначе ако ме вземете в играта мога да играя дипломат към някой от държавите. Имама опит в играта на руския Имперски щаб - игра 1879, бях Жул Малоу - премиер на Белгия
Ще я обсъдя с Водещия и ще я обмислим.
Страните да може да се управляват от повече от един човек....
интересно; може наистина интересно да стане; особено като се има предвид детайла който планираме....
ще се обмисли сериозно :tup:albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Рибентроп? може защо не
За този щаб става въпрос ....http://okh.nm.ru/index.htm
можете да почерпите много идеи
Аз досега мислих че вие точно така действате ...с правителства а не с единично управлениеДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
Попитах, защото съм голям почитател на С.Переслегин (а като спомена "Имперски щаб" веднага за това си помислих, но бях изненадан), но за съжаление не съм участвал в нито една от ролевите игри (но де що има издадено съм го чел с удоволствие и полза за себе си). Водещия на текущата игра също е голям негов почитател и общо взето е много хубаво, че тук има човек, който е участвал там. Всъщност моята игра има доста общи моменти с тамошните (макар и да не съм я завършил още).
Comment
-
Всъщност с Gollum сме заимствали идеи от Имперския Генерален Щаб, а и сме чели доста неща от Переслегин. А и това определено е много добра идея, ще внесе съвсем нов елемент - държавите да се управляват от 2-3 души, мисля че направо ще последваме този съвет. Втората игра ще е пак по ВСВ, но нищо не пречи една по-нататъшна игра да е върху друг исторически период ... просто тук сме се събрали хора с интереси главно около двадесетия век.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
Comment