If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За какви ботове говори тоя пич, Империал???
Той да не си мисли, че ти си бот?! :lol: :lol: :lol:
Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!
Благодаря за отговора , но не мисля че е редно на някой да се забранява да се играе ( повярвайте ми не се интересувам за собствената си кожа , тези които ме познават знаят че ама ни най-малко може да ме трогне това да не участвам в 2-та игра ! ) . Това че е играта е сложна , да така е . Но знам че всички са чели правилата ( пример : Гиго , отдели 4 часа в ком. клуб , за да прочете правилата и да ги разбере , като не спира да ги чете всеки ден ! ) . Фридрих , хората са сериозни , това че някои направиха грешки в политиката си досега , не може да ги реши от участие във 2-та игра - все пак затова сме хора , да грешим и да се учим от грешките си !
"Ако светът може да бъде по-добро място , то да направиш добро се смята за провал . Не спирай , Не се предавай , Надбягай Себе си ! "
Аз заставам твърдо зад правило номер 1:
Суспендирането на омразната ми демокрация и заменянето и с някаква форма на диктатура.
Също така споделям схващането, че до втората игра трябва да се допуснат само сериозни учестници, такива които няма да я (извинявам се за думата) осерат. Защото някои хора наистина си дават много зор за да направят такава игра и аз съм много против труда им да отива за тоя дето клати клоните.
Мерси за вниманието.
"Войната е продължение на политиката с други средства" Генерал Карл фон Клаузевиц
Аз предлагам такива аматьори като мен да бъдат допускани ,като публика.Май тази игра е доста сериозна и аз се замислям наистина сериозно дали да участвам.Но като зрител ще ми е интересно да наблюдавам.Пък и някой ако иска безплатен акъл мога да му го дам.
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Аз тогава пък заявявам още отсега, че няма да участвам в такава рестриктирана игра (освен ако не става дума за оперативната на Голум, там искам да играя) Ако всички играем сериозно и премислено ще стане баси скуката, абсолютен снобизъм. Не осъзнавате ли, че целия екшън сега се върти около Дж-5?? Единственото което е, е претоварването на водещия...
XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Comment