дойде ми нещо наум. Какво ще кажете да въведем състояние на "държавен глава в изгнание" или нелегалност? щото сега т-72 вече не играе, още от първия ход, а и сигурно няма да е последния както се развиват нещата Тоя лидер в изгнание ще получава да кажем 2 ИЦ на ход, с които ще може да прави саботажи на собствена територия (съпротива така да се каже) според нормалните цени за това и при наличие на котрараз отдел и агенти (мисля цените са в добро съотношение с 2 ИЦ на ход) и да може евентуално да строи само една специална единица - пехотна дивизия, обаче с тройно по-дълъг срок на строеж (или както сметнете за подходящ). Това да изразява набирането на доброволчески корпус от изгнаници, чужденци-доброволци, ей такива. Може и характеристиките да са малко занижени. Освен това той да може да командва чуждестранни дивизии по нормалния начин, ако някой му ги преотстъпи, или своите, ако успее да ги изтегли (ще трябва да намери някой обаче да им плаща съплай). Успеха на лидера да избяга в изгнание при съюзник или да мине в нелегалност ще зависи само от Воланд, по негово усмотрение.
Мисля, че е идейно, пък и предоставя някаква занимавка на изнесените а не изиска кой знае какви промени
Мисля, че е идейно, пък и предоставя някаква занимавка на изнесените а не изиска кой знае какви промени
Comment