Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Frenskiq imperator beshe svalen ot vlasta nad Franciq

Collapse
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    Frenskiq imperator beshe svalen ot vlasta nad Franciq

    Frenskiq imperator beshe svalen ot vlasta nad Franciq i beshe obesen v Parsih. Franciq reshava che za momenta shet spre vsqkakva vunshna politika dokato ne se izqsnqt vutreshnite raboti i dokato mladiq naslednik ne se vuskachi oficiqlno na trona. Noviqt imperator shte se pori za svetoven mir.
    Noviqt imperator izrazqva suzalenie za vodenata politika na negoviqt chicho i se izvinqva na zasegnatite durzavi. Noviqt imperator sushto(za suzalenie) durzi na anonimnost s drugite suiuznichki na CMD.
    http://www.imotisofia.bg/

    #2
    Frenskiq imperator beshe svalen ot vlasta nad Franciq

    Имперското Италиианско правителство изразява прискърбието ти относно кончината на френския император.

    Но както казват самите французи: Кралят е мъртав, да живее кралят!"

    Имперска Италия се надвява, че новият властелин на Франция няма да следва пагубната външна политика на покойния си чичо. Имперска Италия се надява да няма :старата песен на нов глас".

    Поздрави към новия Император на Франция
    Имперска Италия
    "Войната е продължение на политиката с други средства" Генерал Карл фон Клаузевиц

    Comment


      #3
      Noviqt frenski imperator zaqvqva che novata politika shte bude mnogo po razlichna i se nadqva na drugite s daude takava s neq
      Imperatora za sega spira vsqkakva vunshna politika i negovite poslanici v drugite strani shte imat nova informaciq chak sled 3 dni. Chrez tova toi zelae neshtata mezdu negovata strana i drugite strani da se uspokoqt
      http://www.imotisofia.bg/

      Comment


        #4
        Полският вледетел е исключително силно опечален от неочакваната смърт на неговия приятел Император. Мъката по добрия приятел ще остане, заедно с нея ще остане и приятелсвото м/у двете държави. Полша е много доволна от промяна на външнополитическия екурс на Франция, защото полският народ винаги е искал да живее в мир с другите. Сега тази мечта постепенно става реалност.
        Варшава поздразвява новия френски владетел и му пожелава добро здраве и дълга и успешна служба за родината му.
        Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

        Comment


          #5
          Мадрид е силно опечален от смърта на френският вожд и изпраща съболезнования на Френският народ и поздрави на новият император . Ето част от официялното писмо на Испанският Президент , който в момента е на почивка на Палма Де Майорка :
          " .... Испанският народ и аз , горчиво съжаляваме за френският ни приятел . Мир на праха му . Аз , искрено се надявам това да не развали дипломатическата връзка на Франция и Испания . Пожелавам успехи на новият Император . Бог да Пази Франция и Испания ...."

          За новините , Крис Джинкс - Радио "Свободна Европа"
          "Ако светът може да бъде по-добро място , то да направиш добро се смята за провал . Не спирай , Не се предавай , Надбягай Себе си ! "

          Comment


            #6
            Словакия е дълбоко опечалена от внезапната кончина на френският владетел, но силно се надява, че добрите отношения между двете държави ще се запазят и през идните години, за да постигнем заедно така нужния на всички ни мир. Бог да пази Франция!

            Comment


              #7
              Latvia izraziava svoite suboleznovania na noviat vladetel.
              Nadiavam se skrubtta da ne poprechi na nashite turgovski vzaimootnoshenia

              Comment

              Working...
              X