Които желае да се включи в коалиция с Франция и още няколко съюзнически държави да преговаря тук или на ЛС
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дипломатическо посолство но Френската империя
Collapse
X
-
Дипломатическо посолство но Френската империя
Хммм ... Френската империя ... кекек ... а къде е ИМПЕРАТОРЪТ - БОНАПАРТ !!!
Съюз с Франция .... хммм ще си помисля ... веднага съм в съюз ако ми дадеш областа Шампейн .... и винцето , а всички реколти след 1548 г .
Шегувам се !!
Които иска съюз с Франция нека го заяви тук , и да не пише като мойте глупости"Ако светът може да бъде по-добро място , то да направиш добро се смята за провал . Не спирай , Не се предавай , Надбягай Себе си ! "
-
Fasho , тази тема не е за коментари , ако си с Франция си , ако не си не си това е ! Само аз може да си позволявам базик с френският президент
Така че пак моля , които иска да е в съюз да пише , които не - да не .
ААА , ама аз съм виновен много лош старт дадох !!"Ако светът може да бъде по-добро място , то да направиш добро се смята за провал . Не спирай , Не се предавай , Надбягай Себе си ! "
Comment
-
Оо, напротив, всяко едно посолство е отворено за всякакви разговори, касаещи дадената държава. Все пак, често се дават приеми на които се приказва за всичко друго но не и за належащите проблемиalbireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Консула в Париж , Мигел Санчес Де Антонио заявява официялно :
Уважаеми народе на Велика Франция , Република Испания ви подава ръка и се присъединява към вашата коалиция , считано от днес . Нека нашите братски страни си подадат ръка във страшните времена пред които сме изправяни . Бог да пази Франция и Испания ! Viva Le France and Spain !!! Нека нашите народи се превърнат в сила и това ни спомогне да оцелеем ! С уважение консул Мигел Де Антонио ."Ако светът може да бъде по-добро място , то да направиш добро се смята за провал . Не спирай , Не се предавай , Надбягай Себе си ! "
Comment
-
СССР е в съюз с всички мирни народи и ще закриля техните територии като свои собствени. Страната на трудещите се приема с радост всяка държава, желаеща да се присъедини в редиците на Съветските Социалистически Републики."Лейкауф, один из высших командиров вермахта, с полным основанием употреблял местоимение «мы»: «мы», немецкие оккупанты; «мы», вермахт и СС, несем полную ответственность за убийства евреев и военнопленных, за голодную смерть многих жителей Украины. " Wolfram
Wette
Comment
Comment