Абе не че разбрах добре правилата ама реших да участвам пък да става каквото ще Пиши ма към страната на Оста. Само ми кажи от кога почваме да се пуцаме и какво трябва да направя когато дойде време да почваме играта. Едва ли ще бъде нещо сложно. Поне мисля да я играя докато почне играта на Голъм пък и може и двете да ги играя едновременно ще видя. Прати ми информация и какво трябва да направя на ЛС когато всичко бъде готово и да почваме. Обаче гледай да ми пратиш това поне 4-5 дена преди да почне играта защото ползвам интернет само 1-2 на седмица.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Правила, предложения и лакардии
Collapse
X
-
Нямаш грижи, с Неоникс сте тим, ние с Грей, други?...
ще пратя, картата, свалете си иначе втората версия, и нищо друго, картата е готова със сценарии, аз вчера я разгледах, по добра е от всичко което бих могъл да спретна, защото има тънки връзки, за превода на правилата, извинете ме, но нищо не съм превел, но ще се постарая. като гледам, един -два хода седмично е най- разумно, тамън ще можем и да ги обсъждаме внимателно.
Ако някой ще се включва по нататък, да знае, че може, ама да се разбере с командващите, Неон и Грей съответно...
Неоникс, не съм те забравил, ще джитнем преди старта!
Comment
-
@von Daniz - ОК, чакам да светнат лампите на просветлението и в Райха!
@Shelenberg - Здраве желаем Oberstgruppenfuehrer Shelenberg, добре дошли в Главната квартира на ОКВ.Dulce et decorum est pro patria mori
ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.
Comment
-
Aa, не. При мен системата на йерархията е друга. Като начало давам най-високото звание и след това започвам да понижавам, а при особенни заслуги раздавам и самостоятелни апартаменти с климатична инсталация от зарин в концлагерите. :twisted:Dulce et decorum est pro patria mori
Comment
-
За чин нямам абсолюно никакви претенции дори и редник да съм важното е да се бия за Хилядолетния райх 8)
От къде да изтегля тази втора версия или това не важи за мен.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
Имаш карта, сили зададени, но това не значи че като се уговорите не може и да добавите, има си дивизии, авиационни съединения, баталЬони, полкове, местиш ги по картата и те ти заемат хексовете, това е в зависимост от съплай, който е в снабдителни точки и не може много да се отдалечаваш от него, походово е, има бонуси за бронирани сили при ой, нации и неутрални които могат да се включат на по-късен етап ... не е с две думи, но това е en gros
Comment
-
Мисля си за един онлайн учебник, но това може да стане събота и неделя, уви на работа не мога да го снадя. на първата картинка виждате нашествието на италианците в Египет и бригадата пустинни плъхове, които ги чакат!
А ето как изглежда за сега обстановката около Малта и Сицилия, без военноморските сили. В ляво се виждат изброени някои италиански зенитни части, които със сигурност ще трябват
Comment
-
Кажи ми само кое трябва да изтегля от сайта? Да не е където пише: Download после в таблицата Version и после тегля JET 2.2.3 (jet-223.zip), JET 2.2.3 (jet-223.tgz) и jet-src-223.zip или бъркам.
А иначе ако разбера по-добре играта (защото все още не ми е много ясна) ще ни молиш с Неоникс за милостКъде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
Re: Арбалети
Теглиш от тук http://www.microteam.fi/cgi-bin/jet-223.zip ,
А бре фукльо, такъв бой ще ядете, че после ще заеквате на швабски
Comment
-
Аз по принцип нямам нищо против, защото то май ти и Грей сте по-навътре в нещата. Аз вчера я поразцъках малко и някои неща ми се поизясниха, но още има бели петна.
@Даниц - Дискетата на която ти носех файлчето с отговора ми се оказа прецакана и затова утре ще ти пратя файлчето.Dulce et decorum est pro patria mori
Comment
Comment