Съобщение

Collapse
No announcement yet.

10 ноември 1444 година "Паметна битка на народите"

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Както по горе е написал xr100
    на първи октомври(неделя) ще има възтановка на битката.
    Датата приближава пригответе оръжията и всички към Шумен
    SNN

Comment

Здравейте,
      възкресявам старата тема с покана.

На 01.10.2006 (неделя) от 10:00 часа ще се проведе втората възстановка "Доблест и Слава", на Шуменската крепост. Засега се очакват около 150 човека участници, от които 35 чехи, 20 унгареца, около 30 поляка. От българска страна, освен НД "Традиция" които са организатори, ще участват група "Чигот" и представители на "Бага-Тур".

Заповядайте на събитието. Надявам се да се видим там.

Медка
      Pauke !

Comment

airman написа
        Здравейте,
        възкресявам старата тема с покана.

На 01.10.2006 (неделя) от 10:00 часа ще се проведе втората възстановка "Доблест и Слава", на Шуменската крепост. Засега се очакват около 150 човека участници, от които 35 чехи, 20 унгареца, около 30 поляка. От българска страна, освен НД "Традиция" които са организатори, ще участват група "Чигот" и представители на "Бага-Тур".

Заповядайте на събитието. Надявам се да се видим там.

Медка
        Чудесно, но как стои въпроса със симпатизантите на "Атака" и БНС?
        То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

В какъв смисъл ?
          Pauke !

Comment

В смисъл да не се появят по време на въстановката в самата крепост и да си развеят глупавите знамена с надписи и техните символи.Просто да стоят на страна от нас.
            То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

владислав написа
              .От форум Традиция разбрах,че проявявате интерес към крепоста Стан.Намерих я и ще ви покажа снимки. Не се вижда много. Иманярите са работили здраво.
              И аз се интересувам от крепостта Стан !Ако не те затруднява моля да публикуваш снимки от там или да ми пратиш на мейл-а !Благодаря ти !
              http://www.terrabyzantica.blogspot.com/

Comment

Добре дошли на "Доблест и Слава" 2006 в Шумен :duel:
                xr100
                п.п. Програмата е посочена в прикачените файлове!

За гостите прилагаме списъка на хотелите в Шумен за да си резервират места. Напомняме, че по същото време е и Карнавалът на плодородието и в града ни ще има доста гости.

¹ хотел рецепция GSM лв./легло
                1. “Шумен” 800003
                2. “Мадара” 57451 /30
                3. “Бохеми” 22110
                4. “Замъка” 800409 0889/522260 /27,5
                5. “Кьошкове” 801301, 802102 /30
                6. Военен клуб 800288, 32018 /14
                7. “Стивест” 864716 0887/292756 12,5
                8. “Мехджарел” 800011, 800100 0888/303799 /17,5
                9. “Орбита” 801698, 800286 /14
                10. Румяна Тасева 58178, 0896/331167/ 5
                Last edited by xr100; 23-09-2006, 18:54. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

Comment

Comment

Голям бой стана и аз даже участвах.Снимки имам доста, които ще пусна след като се прибера в САЩ

Comment

Вчера бях на Шумен.
                        Ако може няколко думи за събитието.
                        Така и не стана ясно онези хорица в началото какво целяха да ни покажат. Имах чувството, че гледам някакъв модерен балет и пропаднал цирк. Какво отношение имат глупостите им към конкретното събитие и усилията на толкова хора по възстановката.
                        Турците-Аферим аркадашлар!!! Тъй трябва да изглежда войска тръгнала за правата вяра курбан да ствава. Красота!!!
                        Чужденците също бяха страхонти и може би щеше да е хубаво да ги гледаме в началото а не онези клуони.
                        П. С.Кой допусна българското знаме да се подхвърля с крака на Одата на радостта ?

Comment

Аз казах още преди време мнението си за "качеството" на мероприятията на "Багатур". Тогава някои хора се обидиха....

thorn

Средновековните църкви в България

Comment

Parabellum написа
                            Голям бой стана и аз даже участвах.Снимки имам доста, които ще пусна след като се прибера в САЩ
                            искаш да кажеш че си бил там и не си се обадил??? че и аз бях в Шумен по покана на приятел шуменец, снимах, напълних две карти със снимки... свалям ги в момента и като ги пообработя ще ги пускам тук там
                            may the Force be with you

Comment

Направо е можгло да спретнем среща

thorn

Средновековните църкви в България

Comment

gladiator написа
                                Вчера бях на Шумен.
                                Ако може няколко думи за събитието.
                                Така и не стана ясно онези хорица в началото какво целяха да ни покажат. Имах чувството, че гледам някакъв модерен балет и пропаднал цирк. Какво отношение имат глупостите им към конкретното събитие и усилията на толкова хора по възстановката.
                                Турците-Аферим аркадашлар!!! Тъй трябва да изглежда войска тръгнала за правата вяра курбан да ствава. Красота!!!
                                Чужденците също бяха страхонти и може би щеше да е хубаво да ги гледаме в началото а не онези клуони.
                                П. С.Кой допусна българското знаме да се подхвърля с крака на Одата на радостта ?
                                Верно, ама пък страхотно въртяха знамената. Накефих им се тотално
                                А за среща в Шумен - трябвашееееееее.. толкова народ май бяхме там.
                                http://www.bukvite.com

Comment

Working...
                                X