ALCIVIAD написа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
17.07.1393
Collapse
X
-
da be tfa 4e ne sa maikite ne zna4i li ropstfo?basi otka4alkite..dymata genocid i etni4eski kolaps po to4no li fi sfy4i ot ropstfo gospoda?!...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
sujalqvam
parabelym suvetva6 ni da zabravim minaloto si taka li?emi togava tozi sait za 4ii e tyk?nali tyk komentirame minaloto vse pak..spored men proqvqva6 neyvajenie kum xilqdite jertfi na osmanskoto "PRISUSTFIE" po bulgarskite zemi.....Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
otnosno padaneto na turnovo spored legendata se namerilo predatel koitopokazal na tyrcite skrita vrati4ka..na men li4no mi zvy4i po skoro kato legenda nqkoi po kompetenten da dade info ako moje.. :?...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Останал съм с впечатление, че робите са безправни и безимотни. А ние сме имали собственост, някакви смешни права и убийствени задължения.За своеволията и издевателствата какво да кажа, те и сега се срещат по света но в по-рафинирана форма т.е. прикрити с тайни.
За окончателното падане на България не знам дата или година, но съм чувал че Видин и Ямбол падат през 1396 год. А дали е така?????? ИСТИНАТА ???
Comment
-
von Danitz написадругите бългаски васали- Крали Марко и Константин Драгаш
Този Константин Драгаш, не е ли Палеолог и тогава бил ли е роден, щото през 1453 ще трябва да е бил на 100 години или е друг?То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
Comment