Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Скудоумна цензура

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    Скудоумна цензура

    е заключването на темата за информацията на Ройтерс и Агенция Фокус за жертвите на Възродителния процес. Всеки исторически процес, дори най-нелицеприятният, може да бъде разглеждан относително неполитизирано и непристрастно. От историческа и военно-историческа гледна точка е интересно как се стига до разминавания на оценките на броя на убитите при репресиите в пъти. Ако се правят отделни екстремистки коментари по темата, то те трябва да бъдат санкционирани съобразно правилата на форума, но да се заключва цялата тема - това е безобразие на хора с едноизмерно мислене.

    #2
    Напротив-намирам го за нещо съвсем резонно.Подобни теми са се доказали неведнъж до къде водят.Нагледали сме се на сеири-хайде стига толкоз.
    Огромната част от хората в България(а и немалка част от участващите в този форум) не са дорасли до дискутирането на подобни тематики.Както и въобще до дискусии с полит-привкус,а тази неизменно бие натам.
    Може би след 20-30 години.
    Модератор съм на форум доста по-голям и посещаем от този(но нямащ нищо общо с полит или историческа тематика) и сме решили така-всякакви избивания на полит-тематика водят до бан.Както и всякакви споменавания на БСП,СДС,ДПС,Костов,Волен,Тато,турците,циганите,бъл гарите,комунизма,демокрацията.
    И знайш кво ни е добре така.

    Comment


      #3
      Bojilov написа Виж мнение
      И знайш кво ни е добре така.
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

      Comment

      Working...
      X