Съобщение

Collapse
No announcement yet.

намерете къде се намира това?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

намерете къде се намира това?

може ли някой да помогне? изровихме нета с колеги да търсим тази сграда къде се намира? Регионалния исторически музей в Плевен е правен по този, или подобен проект на казарма или арсенал. Вероятно се намира в Италия!
    ще помогнете много...благодаря ви!
    eduard I the Longshanks

Коя сграда? Имам усещането, че си се опитал да прикачиш файл или да постнеш линк, но не се е получило?

И една молба - моля не поствай темата три пъти на 3 различни места.
    „Аз, Драгомир, писах.
    Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

съжалявам... сега трябва да е прикачен
      eduard I the Longshanks

Comment

Горе вдясно пише на немски Artillerie Kaserne. По-вероятно да е в някоя немскоезична страна.

Единствената красива казарма, която съм виждала, е виенската (а силно подозирам, че е по принцип единствената красива, макар че аз въобще нямам база за сравнение с други казарми). Мисля, че си приличат по стил с въпросната.

А това е виенския арсенал

Comment

мерси за информацията!
          но може и да е италианска, защото много си приличат с регионалния плевенски исторически музей, а той е правен по италиански проект за казарма. а наистина отгоре пише artilerie kasarne, но тогава нашите военни, а и не само те са обичали да изписват на чужд език наименованията, и може просто да е изписано на немски, пък да е някъде из италия или франция... в италия има посторйки в този стил. ако все пак нещо ново откриеш прати ми... благодаря ти предварително
          eduard I the Longshanks

Comment

ето линк на плевенския музей
            eduard I the Longshanks

Comment

Хана написа Виж мнение
              Горе вдясно пише на немски Artillerie Kaserne. По-вероятно да е в някоя немскоезична страна.

Единствената красива казарма, която съм виждала, е виенската (а силно подозирам, че е по принцип единствената красива, макар че аз въобще нямам база за сравнение с други казарми). Мисля, че си приличат по стил с въпросната.

А това е виенския арсенал

Бях отворил няколко теми наведнъж, една от които тази. Преди 2 минути тъкмо разглеждах гръцката велика народна школа в Константинопол, няма как да не забележа някои леки прилики с виенската казарма:

Comment

Working...
              X