Айде моля ти се все пак като си голям патриот, поуважавай Българския език (пък и форумния правилник между другото) и пиши по-грамотно. За втори път ти правя забележка.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Униформите
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
:fire: Защо не спреш да се заяждаш с мен като съм нов и трябва да да се дразним,така ли е ? :sm186:
Търся памучни Соц ръкавици от военното училище за офицери,каква е цената им и има ли възможност за размянаЗА славата на бъларската армия(за почест) :salute: :bulgaria:
За вражеските армий(по 5 на нож,изколете ги)
:sm229: :beatdeadh :fire:
Comment
-
трудовак написа
И морския пехотинец във Вашингтон с българското знаме
Знам ли може да им е дошъл акъла в главата и са решили да станат българи,а не македонци! :lol:ЗА славата на бъларската армия(за почест) :salute: :bulgaria:
За вражеските армий(по 5 на нож,изколете ги)
:sm229: :beatdeadh :fire:
Comment
-
Без да съм експерт, но камуфлажът ми прилича на такъв от германски щурмови части на Западния фронт през 1918г - оранжеви, кафяви, зелени и светлобежови петна с дебел черен кант. Самата каска ми прилича на М1915 ...
EDIT: Июлстрация на германски щурмоваци от "Osprey Warrior 012 - German Stormtrooper 1914-1918" - илюстрация.Last edited by Burdokva; 07-03-2008, 17:17.
Comment
-
Гранични войски.
Исках да намеря снимка, но напразно - в къщи е такъв хаос.
Показах тази снимка на доста хора, които са служили по него време. Много от тях познават баща ми лично. Нищо! Никой никога не е виждал подобна каска! Твоето обяснение като че ли най ми харесва.Last edited by еМГето; 14-03-2008, 07:36.
Comment
-
Преди няколко дни попаднах на една книга "Поучения за войника-гражданин" издадена през 1928 г., Шумен, печатница "Спасъ Спасовъ". За една бройка да отиде на боклука. Веднага разбрах, че това е нещо като Учебник за младия войник.Късмет,че настоях пред майка ми да видя какво изхвърля.Има неща за сканиране, но засега ще постна само това, ако някой се интересува.Last edited by еМГето; 17-03-2008, 03:50.
Comment
Comment