If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Прекрасен сайт!Поздравявам Пейо Колев и му желая здраве ,бодрост и да върви напред в разработването на проекта Държавата в лицето на пича Божко трябва да му даде средства.Той какво се прави,че не знае за сайта на Пейо ли ?
museau,
Позволи ми да не се съглася.
Ако държавата, т.е. правителството, финансира проекта, то ще изисква да влияе върху съдържанието на сайта и начина на представяне на информацията.
Според мен, ако искаме сайтът да продължава в духа в който е наченат, най-добре е да го подкрепим ние - не сме богати, но сме много.
"Culture is roughly everything we do and monkeys don't."
FitzRoy Somerset, 4th Baron Raglan
Напълно си прав.Не бях се замисли по този въпрос.Особено сега с намесата на разни МРЪСНИ пари,които стриктно искат да прокарат директно влиянието си. Ние ще платим!!! Пейо да каже как? Аз лично ще му изпратя някои мои шедьоври от войните и други интересни за историята снимки и материали,които притежавам ,защото виждам ,че са родолюбиви мислите му,а и има възможности като специалист . А и ще събера от колекционерите ,ще сканирам и ще му ги изпратя. Да спасим за бъдещите поколения каквото е останало.
Last edited by museau; 17-10-2009, 20:49.
Причина: Неправилна позиция
museau,
Аз съм 100% евреин. Дедите ми са участвали във всички войни за обединението на България. Само от страна на баща ми - дядо ми и четиримата му братя са се били в Балканските и Първата Световна Война.
Един от тях е загинал, един е ранен и двама са получили орден.
Брат на пра-дядо ми е участник в Сръбско-Българската война.
Загинали по бойните полета за България са около 900 евреи - при общо 40,000 еврейско население в царството по това време.
Твой избор е кого ще избереш като типичен представител на еврейското племе - стотина далавераджии или хилядите воини участвали във войните.
Нямам нищо против евреите. Имам приятел генерал от еврейската армия Илийчо Леви,а и съученик Владимир Рафаел Бераха , който живее в Бат Ямб и когото обичам безкрайно. Имам предвид еврейските пари на Сорос,които работят против България и други подобни.Баба ми се е грижила за интерниран евреин в нашето село преди девети - Сами Меворах се казва.Не ме разбирай грешно? Поначало българите имаме отлично отношение към евреите и не ги делим от нашата нация .Те са умни и предприемчиви хора и имат заслуги за нашето развитие ,за което благодаря сърдечно. Ако съм те наскърбил -извинявай !
Last edited by museau; 18-10-2009, 22:18.
Причина: не добре обмислен текст
Comment