Е стана ми забавно.
Първо ника ми е Albireo - бета от съзвездие Лебед.
Второ - не знам дали имам много общо с политиката и дипломацията, но съм учил 5 год. Политология, псоледната година в профил международни отношения...
Трето - ми да, имам силно национално самосъзнание (въпреки че "националистите" не могат да ме траят. Е и аз тях, така че поне е взаимно. )
Незнам дали 31г. се броят за млад човек, но за тая възраст все пак видях достатъчно от социализЪма.
И Четвърто -
Малките държави могат да спечелят битки, но не войни. Няма постигната победа в една война от малка страна ( държава), когато срещу нея е изправена вилика сила, освен ако тази велика сила не е притисната по някакъв начин от няколко други велики сили.
Но това са глупости. Дайте да се върнем на тезата ви че Раковски нищо не е разбирал от политика и не е познавал собствения си народ.
Аз не виждам ваш аргумент, който да не оборен досега. Ако вие сте на обратното мнение и смятате, че въпреки забележките, обясненията и фактологията, която беше изнесена тук по всеки един от вашите аргументи, те (аргументите ви) все още са валидни - т.е. могат да служат за подкрепа на тезата ви, хубаво - продължавайте да си мислите така. Аз не възнамерявам да продължавам, ако Парабелум или някой друг е в настроение - ок, но аз нямам желанието да повтарям по два и три пъти неща, които би трябвало да се схванат от раз. Веднъж би трябвало да ви стигне.
(А! Всъщност в последния ви постинг има един ваш аргумент, който е останал незасегнат досега
никога едно лице не може да постави един народ на политическата карта
поставят ни други и то заради техните си интереси
поставят ни други и то заради техните си интереси
Comment