If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"Лейкауф, один из высших командиров вермахта, с полным основанием употреблял местоимение «мы»: «мы», немецкие оккупанты; «мы», вермахт и СС, несем полную ответственность за убийства евреев и военнопленных, за голодную смерть многих жителей Украины. " Wolfram
Wette
Доколкото знам Самбо се използва изключително от руските специални части Алфа и Вимпел, но това което те използват е малко по-различно и да кажем по-ефективно. Някой от Алфа беше споменал че се използва в случаите когато са десет срещу един
This is the International forum, Ivan, so translate your post pls. Manstein
Доколкото знам Самбо се използва изключително от руските специални части Алфа и Вимпел, но това което те използват е малко по-различно и да кажем по-ефективно. Някой от Алфа беше споменал че се използва в случаите когато са десет срещу един
Раздели спортното от бойното самбо , едното е с преоритет на борбата , другото е изключително разработено като средство за безоръжаване !
Корените си САМБО води от стиловете АВАХО и КАТАР , второто е типичен руски кютек напомнящ силно на джудо а първото е монголски стил на водене на борба с нож , меч и тояга!
:vsad:
Million apologies. I would now translate my text into English.
As far as I am concerned Sambo is used primarily by the Russian special forces ‘Alfa’ and ‘Vimpel’. However, the type of Sambo they use is slightly different and lets say more effective than the mainstream form of this martial art. An unknown ‘Alfa’ member once said that it used in the cases when one person is fighting against ten enemies.
Прави така, че като удариш с половината от силите си, да можеш да постигнеш двойно по- голяма победа :artil:
Comment