След 40% победи в понеделник - снощи почивка за лекуване на нервите!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Oплаквания, идиотизми и всякакви негативизми.
Collapse
X
-
Такава липса на умения не бях виждал много отдавна.
От релсите покривам и хълма, банана и около мен си следя нещата - на хълма става битка, свалям двама от пълен живот, наяждам трети и на практика ги оставям със сериозно числено превъзходство и единият фланк на хълма прочистен.Викам си, време е да помогна на друго място - обръщам се и отбивам атака близо до мен и в следващия момент хълмът е празен, мойте за измреливсички до един докато аз изстрелям 3 снаряда на друго място (30 сек.), при съотношение на силите 7/5 в наша полза.Докато се опитвам да направя нещо на хълма и около мен всичко е измряло, пак за около 30 сек.
.
Заставам зад гарата да спасявам положението от 4 на 12- единият ми съотборник обикаля безцелно картата в напълно различна посока от мястото да действието, другият е ресетнат от артилерията, но продължава да стои в средата на релсите при 10 капнати точки и такова разпределение на силите
Аз и 10к да бях набил нямах шанс да спечеля!Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениебъга подозирам е от това че клановите са на 1-ви сървър, а на него са останали някакви стари сетинги.иначе на нас първата кланова ни излезна 5 минути преди самата битка и половин час преди графика.
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеаз си играх с 10-ки, но срещу нас имаше едни дето бяха дори с една 8-ца.
Comment
-
и11 написа Виж мнениеПотвърдено е че е бъг и са казали че работят за отстраняването му.
Comment
-
Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Аз не мога да разбера как може да направиш такъв малоумен мачмейкинг.Някакви танкове ниво 3 срещу КВ-1 и чърчили...
Не могат да очакват всеки играч да е достатъчно добър за да играе максимално ефективно със своя танк срещу танкове ,които ги бият по абсолютно всяка статистика освен бързина...
Не може да пращаш нов играч с Pz 38t срещу 2 КВ-та и 2 чърчила...
Comment
Comment