Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Oплаквания, идиотизми и всякакви негативизми.

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

След 40% победи в понеделник - снощи почивка за лекуване на нервите!

Comment

След близо тримесечна почивка, миналия ден реших да завъртя някоя друга игра. Оказа се, че до покупката на нов компютър съм окончателно разжалван до артилерист трети разряд Освен това разбрах как без да си даваш много зор, можеш да го докараш до 41% победи

Comment

Такава липса на умения не бях виждал много отдавна.

От релсите покривам и хълма, банана и около мен си следя нещата - на хълма става битка, свалям двама от пълен живот, наяждам трети и на практика ги оставям със сериозно числено превъзходство и единият фланк на хълма прочистен.Викам си, време е да помогна на друго място - обръщам се и отбивам атака близо до мен и в следващия момент хълмът е празен, мойте за измрели всички до един докато аз изстрелям 3 снаряда на друго място (30 сек.), при съотношение на силите 7/5 в наша полза.Докато се опитвам да направя нещо на хълма и около мен всичко е измряло, пак за около 30 сек. .

Заставам зад гарата да спасявам положението от 4 на 12 - единият ми съотборник обикаля безцелно картата в напълно различна посока от мястото да действието, другият е ресетнат от артилерията, но продължава да стои в средата на релсите при 10 капнати точки и такова разпределение на силите
        Аз и 10к да бях набил нямах шанс да спечеля!
        Attached Files
        Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

естествено нашия WT bounce-на 4 пъти от KV4, след което ръшна напред и FV-то го изкорми
          War, war never changes..

Comment

Някой има ли представа какво става с клановите?Ключат ми поголовно танковете и то не за земя ами на осмина и четвъртфинали!!!?Че аз така оставам без танкове!Някакви нови правила ли има?Някой ако знае нещо да каже!!!Сетих се и друго-за първи път играя кланова на първи сървър!

Comment

бъга подозирам е от това че клановите са на 1-ви сървър, а на него са останали някакви стари сетинги.иначе на нас първата кланова ни излезна 5 минути преди самата битка и половин час преди графика.

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
                бъга подозирам е от това че клановите са на 1-ви сървър, а на него са останали някакви стари сетинги.иначе на нас първата кланова ни излезна 5 минути преди самата битка и половин час преди графика.
                Гоги,и при нас имаше леко объркване на времето.Трябва ли да им се обаждаме на тия от WG и кога да очакваме отключване?Аз и компенсация бих искал!Наложи се да играя с Е 75 и Е 50!Сега и те са ми заключени=Ха Ха

Comment

аз си играх с 10-ки, но срещу нас имаше едни дето бяха дори с една 8-ца.

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
                    аз си играх с 10-ки, но срещу нас имаше едни дето бяха дори с една 8-ца.
                    В момента съм заключен напълно!Довечера ако не ми отключат танковете трябва да играя с Т1

Comment

Потвърдено е че е бъг и са казали че работят за отстраняването му.

Comment

и11 написа Виж мнение
                        Потвърдено е че е бъг и са казали че работят за отстраняването му.
                        Благодаря колега!Успокоих се!Искам компенсация обаче!!!Да не споменавам майките им!!!

Comment

Defeat
                          Battle: Siegfried Line
                          Vehicle: StuG III Ausf. G
                          Experience received: 1,472
                          Credits received: 32,543
                          Battle achievements: Top Gun, High Caliber, Pool's Medal, Naydin's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker"
                          Щях да си изям чорапите от яд

Attached Files
                          Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Получих бан заради идиот ...

Comment

Ако сте се чудили как се става оленче /домат/, мога да Ви просветля
                              Click image for larger version

Name:	Stats.JPG
Views:	1
Size:	179.3 КБ
ID:	545264

Comment

Аз не мога да разбера как може да направиш такъв малоумен мачмейкинг.Някакви танкове ниво 3 срещу КВ-1 и чърчили...
                                Не могат да очакват всеки играч да е достатъчно добър за да играе максимално ефективно със своя танк срещу танкове ,които ги бият по абсолютно всяка статистика освен бързина...
                                Не може да пращаш нов играч с Pz 38t срещу 2 КВ-та и 2 чърчила...

Comment

Working...
                                X