Съобщение

Collapse
No announcement yet.

МЕДАЛИТЕ ПРЕЗ WW2

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

МЕДАЛИТЕ ПРЕЗ WW2

Здравейте!Имам тук един Mothers Cross имам и снимки и искам да го продам.Купили са ми го от Австралия от http://www.collectorsarmoury.com.au/ .Цената му е 115$ но аз ще го спазаря за колкото давате щото не искам да се развявам с нацистки кръст!!!Позлатен е и има дата и подпис!!!

Моля отговорете!!!Ценен ли е и за колко мога да го продам и къде?Някой антиквариен магазин или нещо такова?

Comment

по принцип това не е боен орден и предполагам представлява интерес само за сериозни колекционери. Не смятай че веднага ще стане.

а защо не пообиколиш антиквариатите и да видиш какво ще ти предложат
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Кажете някои добри антикварии моля!

Comment

Mothers Cross значи трябва да се превежда Mutterkreuz? Никога не съм го чувал. Да не би да е за плодовитите майки на Райха?

Comment

The GreatIceMan дай някаква история на медала - какво знаеш за него - не ти ли предадоха някаква информация за притежателя и т.н.?

Imperial кръстът който носеше на една от снимките в една друга тема - не помня коя точно - това Железния от ПСВ ли е?

И познаваш ли някой който да продава от ВСВ и да е под 80 лева?

Comment

Железен кръст ²² клас от ПСВ.

Някой ден обаче ще поръчам на бижутер нещо мое си, щото все пак си е медал това...
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

А Железен Кръст от ВСВ нещо може ли да се намери - питането ми е отправено и към Parabellum

Comment

абе железни кръстове под път и над път бре
                  albireo написа

Comment

Imperial за колко най-евтино си виждал?

Parabellum сега в България ли си ?

Comment

Аз продавам и сребърен пръстен:
                      http://www.collectorsarmoury.com.au/...partylarge.jpgСъщият като този само че е сребърен и е на 900(най-доброто сребро до колкото помня беше 925).Ако някой проявява интерес нека каже!

Comment

Erich Von Manstein написа
                        Parabellum сега в България ли си ?
                        Ех, сега ако си бях в България отдавна да съм ви събрал на една софра
                        В момента съм в САЩ строя гнилият капитализъм! :lol: :lol:
                        То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

И докога така?

Comment

Обмислям идеята през септември вече окончателно да се завърна в България без нито един лев в джоба.Тъй де, щом и тук на ги изкарах парите къде да ги изкарам.Майната й на Америката! :lol:
                            То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Parabellum чакаме те

И тъй като темата все пак е за медалите ето го прочутия Рицарски Кръст на Рудел с диамантите златните мачове дъбови клонки и т.н.

А какво е станало с него?

Comment

Working...
                              X