If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Новостной портал MK.RU: последние новости России и мира. Свежие новости политики, общества, спорта, культуры, новости дня о происшествиях. Освещаем ярко!
Здорово! :lol:
"Россия безразлична к жизни человека и к течению времени. Она безмолвна. Она вечна. Она несокрушима..." Томас КАРЛЕЙЛЬ .
Тъпо ми е само едно нещо - като виждам как се унищожава генетичният потенциал (във физическо отношение имам предвид) на черните в САЩ - единствената май днес група хора, при които е имало естествен/изкуствен подбор при екстремалните условия на заробването им. Не, че много ме ебе за негрите, ама просто ми беше интересно.
Пък и така се получава, когато държавната политика за насърчаване на спортовете дотолкова се измени от комерсиализма, че сега практически насърчава запалянковщината.
Сталин, Хрушчов и Брежнев пътували с влак. Изневиделица влакът спрял.
Сталин първи се занимал с проблема като наредил машиниста да бъде разстрелян за саботаж, а помощник-машиниста да бъде изпратен в Сибир. Влакът не помръдва.
Хрушчов се заел да оправи нещата, повикал обратно помощник-машиниста от Сибир и му казал "Ти отсъства дълго време, но се опитай да си спомниш как се кара влака." Помощник-машинистът обаче не успял да си спомни и влакът не помръднал.
Накрая Брежнев поел контрола. Той заповядал завесите на всички прозорци във влака да бъдат дръпнати и всички пътници да друсат влака все едно че се движи.
преводен е вица, затва не звучи съвсем добре, но е як
albireo написа
...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Из бюлетина на австралийската Комисия за обезщетение на пострадалите при трудови злополуки
Уважаеми господине, Пиша ви в отговор на молбата за допълнителна информация към т. 3 от доклада ми за злополуката.
Причината за инцидента беше наречена от мен "недооценяване на обстоятелствата".
Вие помолихте за по-обстойни обяснения и аз се надявам, че следващото по-долу описание на случилото се ще ви удовлетвори.
По професия съм зидар. В деня на инцидента работех сам на покрива на една новострояща се шестетажна сграда.
Когато приключ их работата си, установих, че са ми останали излишни тухли, които, както след това се оказа, са тежали около 230 килограма.
За да не ги пренасям на ръце до долу, аз реших да ги спусна до земята във варел, като използвам макарата, прикрепена към стената на строящата се сграда.
Слязох долу, застопорих въжето, качих се обратно на покрива и сложих тухлите във варела.
След това отново слязох долу и отвързах въжето, придържайки го леко, така че тухлите да бъдат спуснати бавно. В т. 11 на доклада за инцидента съм указал, че моето собствено тегло е 60 килограма.
Поради изненадата си, че изхвърчах от земята така внезапно, забравих да пусна въжето.
Не е необходимо да казвам, че продължих да се изкачвам по стената на сградата с висока скорост. Някъде към третия етаж пресрещнах варела, който в този момент се придвижваше надолу към земята със също толкова впечатляваща бързина.
Това може да обясни фрактурата на черепа, а също и незначителните охлузвания и счупената ключица, които са описани в т. 3 от доклада за инцидента.
Продължих бързото си изкачване, като скоростта му бе съвсем леко намалена след сблъсъка ми с варела, и не спрях преди пръстите на дясната ми ръка да се врежат в макарата. За щастие по това време вече се бях окопитил и се държах здраво за въжето, вместо да се поддам изцяло на болката. Горе-долу по същото в време очевидно варелът бе стигнал до земята и при удара в нея дъното му се откачи.
В този момент, вече освободен от тежестта на тухлите, останали на земята, варелът е тежал около 25 килограма.
Отново ви приканвам да обърнете внимание на данните за моето собствено тегло.
Както можете да си представите, сега аз започнах бързо да слизам надолу по стената на сградата.
Към третия етаж отново се срещнах с варела, който този път се изкачваше нагоре. Това ми донесе фрактури на двата глезена, избити зъби и няколко разкъсни рани по краката и долната част на тялото ми. Тук късметът започна леко да ми изневерява.
Срещата ми с варела все пак ме забави достатъчно, за да намали нараняванията ми при падането върху купчината тухли и за щастие последствията бяха само няколко пукнати гръбначни прешлена.
Съжалявам, че трябва да докладвам и това, но докато си лежах върху купчината тухли, изпитващ голяма болка и без да мога да мръдна, изглежда пак изгубих присъствие на духа и съм пуснал въжето, и единственото, което можех да правя, бе да лежа там и да гледам как празният варел започна отново пътешествието си надолу към земята и в края на краищата се стовари върху мене.
Това обяснява и двата счупени крака. Надявам се, че тези отговори ще задоволят интереса ви.
От английски:
Красимира ХАДЖИИВАНОВА
Случаят е действителен.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Тва със зидаря ме разби, направо се сгърчих на пода от смях
А иначе онези снимчици на кочинките са добри, но тея хора просто не са виждали някои от приятелите ми в какво живеят, някой път ще взема да снимам, само ще спомена че в слоевете боклуци намерих неща отпреди пет :!: години...
Аз принципно съм фен на блондинките, но е ново, доколкото знам, та прощавайте красавици и аз ще горя в чернокосия космат и антисексуален ад на злобните критици
Особености на българската национална блондинка
или Ръководство по експлоатация на блондинката
1. Дефиниция - "Блондинка е всяка жена, която с поведението, мислите и приказките си доказва принадлежността си към светлокосата част от слабия пол" (прието на Световния конгрес на феминолозите, Брюксел, 2004)
2. Видове блондинки:
2.1. Перхидролка - опит за намеса в божествените дела, или изкуствено намаляване на коефициента на интелигентност наполовина. Вирее около мускулести самци, лъскави коли и дискотеки с преобладаващо звучене на поп-фолк ритми.
2.2. Полублондинка - изрусяла под влиянието на външни (природни) фактори (слънчеви лъчи и т. н.) коса, най-често по краищата. За жалост наследява малоумието на посестримите си, и то по експонента. Широко разпространен ареал на виреене, главно по кръчми и кафенета (тоест, места, където не се изисква особена мозъчна активност).
2.3. Блондинка-натюр - особено опасна! Да се избягва пряк контакт с нея! При евентуален неволен сексуален/емоционален допир поразената област да се третира обилно с CIF или Domestos, както и с огромни количества антихормонален препарат. Силно разпространени поради неутолим сексуален глад и непретенциозност.
3. Способ на експлоатация - първосигнална манипулация чрез въздействие върху основните сетива - зрение (външен вид на самеца), слух (шум на пари) и т. н.
4. Възможни нередности и начини за отстраняването им:
4.1. Влюбване в блондинка - генетично заложено у самците заболяване с доста дълъг инкубационен период. Може да се прояви винаги, навсякъде и у всекиго. При хващане в по-напреднал стадий често е възможен летален изход. Начини за избягване на смъртните случаи: моментално третиране на пострадалия с промишлени дози алкохол. Някои от водещите специалисти препоръчват също експресна брюнеткотерапия за срок от месец-два.
4.2. Влюбване на блондинка в човек - рядко срещано, но изключително опасно заболяване, предавано по капков път. Среща се у блондинки с черепно-мозъчни травми в детството, водещи в по-късен етап на развитието им до поява на зачатъци на несвойствени за жените по принцип чувства - любов, привързаност и др., макар и в минимални дози. Начин за противодействие: пропишете поезия и й кажете, че сте беден. При по-тежки случаи се препоръчва и симулиране на импотентност - ефектът е поразителен и моментален.
4.3. Блондинкофилия - моментно неразположение у мъжа, под въздействието на което пострадалият започва да халюцинира и да твърди, че блондинките могат да разсъждават логично, дори да мислят за нещо друго, освен за секс и пари. Обикновено преминава само, без медикаментозна или лекарска намеса. Препоръчва се след отшумяването на ефекта пострадалият да бъде предпазван от психически травми от рода на приятелско гаври, за да може по-лесно да отшуми срамът от наговорените глупости.
5. Съвети на любителите на екстремни усещания, решили да опитат с блондинка:
5.1. Никога не подарявайте цвете на блондинка!
5.2. никога не вярвайте на думите й. Помнете, че блондинката е като казармата - там всяка дума е предпоследна.
5.3. Не пишете стихове - химикалите са скъпи.
5.4. Не й говорете мили думи - използвайте максимално грубия си тон, понеже тя е свикнала именно на това
5.5. Още на първата среща й пуснете ръка, понеже иначе рискувате да бъдете обвинен в малодушие, мекушавост и хомосексуализъм.
5.6. Бъдете сигурни, че имате под ръка GSM (за да сте готови да се възползвате от жокер "Обади се на приятел/и" при необходимост), апречка за първа помощ, "пищовче" с 200 грама твърд алкохол и електрошок за спешни случаи с необходимост от самоотбрана.
5.7. Преди да започнете всичко, отидете при психиатър. Ако той ви каже, че сте нормален - действайте. В противен случай отидете на кални бани или психотерапия.
5.8. Абе защо изобщо се занимавате с глупости - я си хванете що-годе мислеща жена!...
Comment