Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Играчки-Бомби

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Originally posted by "Hartman"

Уханов nо верно,че ти като влезе много затъпя тоя форум :lol:
    ми ок, няма повече да се вясвам тука :roll:
    Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Ми никой не те кара :tup:
      С пистолет и добра дума се постига много повече,отколкото само с добра дума

Comment

Преди всичко немога да разбера защо стана този кофликт.

HOKUM /известен на вас като Hartman/, от сега ти казвам налагам ти административно наказание каса бира на следващата среща на форума. Но като цяло ще те бием и ще ти се караме като си идем в къщи.

Присъствието в даден форум, участието в него и други е въпрос на личен избор. Така ,че невиждам защо бяха тия иронични забележки по отношение изборът ми. Форумът ви е добър като идея ,но както един туъкашен потребител е писал в подписа си :"Няма пошли идеи има пошли умове."
        In My Humble Opinion.

Comment

Ми никой не те кара :tup:
          точно така.
          Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Е, Мълдър, не можем да променим умовете на някои, а и не искаме да ставаме мненийни расисти. Всеки би трябвало да може на форума да изкаже собственото си мнение, стига да е културно и обосновано, и остава задача на другите ако не да го оборят, то поне да покажат, че мнозинството тук нямат екстремистки виждания.
            Лично мен споменатите спорове за/против нацистка Германия също са ми доволно скучни, но щом някой иска да го обсъжда нека, няма да го гоня с тоягата я. Аз съжалявам единствено, че няма други, по-смислени дискусии, където да участвам, а начинът да се появят такива дискусии е само ако има достатъчно много хора с различни знания, които да ги пускат. Затова лично ще съжалявам, ако вие "крилатите" си тръгнете (да не говорим за малко глупавото на едно такова бойкотиране между форумите) защото имате много неща да кажете по авиацията, а тук ни липсва малко техническото познание точно в тая област. Аз обаче ще си чета вашия форум, макар и засега да не съм се обаждал, ма като има някъде даа се изкажа компетентно и това ще стане
            XV mile the sea brode is
            From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Малко прекалих,ама какви бяха тия изказвания от ваша страна :x
              Ама всяка тема тук май преминава в тва колко е велик Третият райх,а не се обсъжда конкретното нещо.Само в морските теми Одзава тактично успява да измести темата за Германия.
              Но мен ме вбесиха определенията за форума на Криле.Това,че по-голямата част от вас не разбират авиацията и не мога да вържат за какво става въпрос в нашия форум си е техен проблем.Авиационният форум е специализиран,а този е доста по-универсален.Така,че е нормално да ви е скучновато там 8)

Comment

мммммммммммммммммммммммммммм

какво да ви кажа

1. Публични изявления от типа "тоя форум не ми харесва, аз си тръгвам" са и безмислени и неадекватни и неверни - те означават "не ми харесва нещо на тоя форум, искам да стане така както на мен ми харесва, ама не ми се тръгва", иначе ако въобще не го интересуваше човека нямаше да си прави труда да се обяснява

2. "Всяка тема деградира в "колко е велик Третия Райх" - мм аз не съм забелязал, а и никой не ви задължава да отговаряте на такива постове, когато някой ги натрапи - а ако те повлекат вашата тема (доколкото може все още да си е "ваша"...), винаги може да поискате от модератор да ви отдели тия мнения от "сериозните" и да си запазите хубавата дискусия.

3. При все това, всеки се изкушава да пусне някоя забележка по повод това или онова качество на дадена нация от главните които обсъждаме, а точно това води до отклоняването - някак си ни е в кръвта да попържаме другите Ако всеки се сдържа от тия неща, всичко си е наред.

4. мм не се сещам за 4 сега;... а, "мен ме вбесиха определенията за форума на Криле" - ами мен лично вашите определения пък са ми смешни и неособено трогващи явно не ние имаме особен проблем
                albireo написа
                ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Oчертава се нова играаааааа!!!
                  "Война на форумите" или "Междуфорумни войни" :lol: :lol: :lol:
                  Правила: няма
                  Действайте :lol: :lol: :lol:

П.П. Абе, що не вземете да се поуспокоите бе, хора?
                  Какви са тия глупости?
                  Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!

Comment

Вие започнахте

Comment

ся пък кой почнал... детска градина....
                      XV mile the sea brode is
                      From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Вие започнахте

:?
                        albireo написа
                        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Не съм ли прав?

Comment

Участвал съм в караници на политическа и футболна тема, ама на форумна. Дори не съм и предполагал, че е възможно подобно нещо :?
                            Si vis pacem - para bellum!

Comment

Не съм ли прав?
                              въобще не разбирам какво имаш предвид?
                              albireo написа

Comment

Да, доста смешни се окзават нещата (ей, нямаме три дена и то колко нещо се натрупало ).
                                Първо - за офтопиците - както сами казахте, това е общо-исторически форум и е нормално да се разводняват дискусиите. Лошото е, че наистина напоследък това се случва преди всичко покрай споровете за това кой е виновен и кой е "по-добър", отнесени към участниците във ВСВ - нещо колкото смешно и жалко, толковаи определено неисторично.
                                Но, от друга страна, и реакцията ти, Фокс-МЪлдър, е прекалена. Вярно, аз съм причина за не малко от тези офтопици (признавам си го), но това се получава, защото смятам за свое задължение като модератор да реагирам на определени залитания в определени теми (именно, за да не си каже някой повърхностен наблюдател - "еми, т`ва е нацистки форум"). Защото, далеч не е толкова честа ситуация заключението на определена дискусия да е от подобен порядък -

Ама всяка тема тук май преминава в тва колко е велик Третият райх,а не се обсъжда конкретното нещо
                                - Не, не си прав, Hartman и това показва, че не си се зачитал много в дискусиите.

Второ - така, както аз виждам нещата (колкото имам време по поглеждам форума на "Криле"), основната разлика не е в "професионализма" на участниците (макар да има определена профилираност на интересите), а по-скоро в пропорцията на участниците склонни да възвеличават определена страна от даден конфликт (или - които си имат определени предпочитания, които горещо защитават в противовес на обсъжданата тематика). На форума на "Криле" поклонниците на СССР/Русия (и тук-таме на Съюзниците) преобладават, докато тук по-скоро надделяват тези на Германия. Но тази разлика едва ли е качествена - по-скоро е чисто количествена.

Comment

Working...
                                X