Пъплят тия майни и тоя форум са го налазили тия гадни майни
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи ¹ 4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Кухулин написа Виж мнение
Въобще, 45 дена школа с майни и гагаузи. По едно време отчаяно опитвах да си прережа вените с електрическа самобръсначка.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Китодар е пословичен визионер, визиите му извират като ***** от *****
Иначе, аз от майна лошо не съм видял. В казармата възпитавах всякакви уроди от Брегово, Замфирово, Червен бряг и къде ли не, но пловдивските момчета бяха доста интелигентни и разбрани. А и града е готин във всяко отношение. Винаги ми е било кеф да си поркам там.
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеИначе, аз от майна лошо не съм видял. В казармата възпитавах всякакви уроди от Брегово, Замфирово, Червен бряг и къде ли не, но пловдивските момчета бяха доста интелигентни и разбрани. А и града е готин във всяко отношение. Винаги ми е било кеф да си поркам там.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Dinain написа Виж мнение
Окото на Саурон ще изгрее над Москва
По повод премиерата на третата част на филма "Хобит" по прочутия фентъзи-класик Джордж Р.Р. Толкин в Москва планират да сътворят от светлина страшното око на могъщия повелител на злото Саурон, съобщават световни медии. Окото ще бъде издигнато върху небостъргач като съпътстваща част от рекламата на прожекцията, която ще се състои в четвъртък вечерта. Самото Око ще изгрее още утре вечерта.
Инициатори на проекта са от руската арт група "Свечение", които правят тази инсталация като почит към книжната сага и филмовата адаптация. От руската православна църква се обявиха срещу проекта, като казаха, че подобна мистична символика на злото може да навлече беди на столицата.
По повод премиерата на третата част на филма "Хобит" по прочутия фентъзи-класик Джордж Р.Р. Толкин в Москва планират да сътворят от светлина страшното око на могъщия ...
http://rt.com/news/212527-eye-sauron-moscow-scyscraper/"Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
Comment