Има такива експерименти с Листа. Едното оставено само увяхва, а другото наблюдавано от човек - не. Защо е така, не смея да гадая.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи ¹ 4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Самолетна катастрофа. Единствено една от стюардесите успяла
да се спаси, като скочила с парашут, и попаднала на самотен остров.
Гледа обаче - на брега един човек пече месо.
- Кой си ти?
- Аз съм от България, тук съм вече от 15 години. Гладна ли си?
- Гладна съм.
- А какво би ми дала за едно парче месо?
- Бих ти дала това, което не си виждал от 15 години.
Тогава човекът скочил, прегърнал я и я попитал :
- Верно ли си донесла ракия?"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Amazon написа Виж мнениеИма такива експерименти с Листа. Едното оставено само увяхва, а другото наблюдавано от човек - не. Защо е така, не смея да гадая.
И, хмм...
Спален комплект 70 кинта за празниците.
Comment
-
Кухулин написа Виж мнение
През последните дни във фейсбук се завъртя един невероятен експеримент, направен от българин на име Мартин Янков. Той се опитва да докаже популярните клипове в интернет, които твърдят, че водата и оризът имат чувства. Поуката няма нужда от коментар.Публикуваме дословно написаното от Мартин:Е, приключи моят 30-дневен оризов експеримент.
Според вас защо се получава така? Дали заради паметта на водата, или ориза все пак ни разбира?
Comment
-
Amazon написа Виж мнениеСпоред мен колегите са се подкарали на твърдо гориво предновогодишно, та чак са им разцъфнали чакрите"Какво ли толкова се е зачела тази свиня? - зачуди се докторът - Кое ли тъй яростно подчертава с молива?"
Comment
-
"България, 1 януари 2020 година
Научно-фантастичен новогодишен разказ от проф. Божидар Димитров..."
Президентът Бойко Борисов се събуди, както винаги в 6 часа. Погледна електронния секретар 1 януари 2020 г. Не му се ставаше, но нямаше как на масата освен половинлитрова чаша димящо турско каф
Весело посрещане на Новата година на всички
Comment
-
Кухулин написа Виж мнение"Culture is roughly everything we do and monkeys don't."
FitzRoy Somerset, 4th Baron Raglan
Comment
-
Изчезнал Безследно написа Виж мнениеНе е смешно - тъжно е...
Жалки скотове.... Дори не са оригинални....."Я знаю, что после смерти на мою могилу нанесут кучу мусора. Но ветер Истории безжалостно развеет ее"
И. В. Сталин
Comment
Comment