Къде е това, в Русия ли ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи ¹ 4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Type III
[...]
Delivery of a sermon in a holy place. The sermon is typically based on a plea to humankind to adopt a more wholesome, moral, simple way of life. Such sermons are typically ill-prepared and disjointed.„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
-
Неее, не мога, не издържам, разхилих се на бюрото, колегите ми носят кърпички, вода и успокоителни
Прона¼ден гробот на Спаско Хунзман!
По долгогодишно истражуваœе, на¼стариот македонски археолог со светско реноме, Македон Александров, го прона¼де гробот на неговиот славен колега од XX/XXI век, археологот Спаско Хунзман.
Comment
-
"2.1 Молитвен обряд, а също така религиозни обряди, съпроводени с насилствени действия по отношение на човек или животно се извършват безпрепятствено в култови здания и съоръжения, места и обекти, специално предназначени за богослужения, молитвени и религиозни събрания, религиозно почитание (поклонничество), в учреждения и предприятия на религиозни организации, а също така в жилищни помещения.
В други места извършването на молитвен обряд, а също така на религиозни обряди, съпроводени с насилствени действия по отношение на човек или животно се осъществява по реда, установен нормативно с правови актове на субектите на Руската Федерация."
<Внесено за обсъждане в Руската Дума миналата седмица...>
<P.S. Сега видях, че в Папуа-Нова Гвинея са приели допустимост на ядене на човек при самозащита. Дано да е майтап!>"Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
Ку! В рязанской области прошли двухдневные off-road гонки «Кин-дза-дза» http://smartnews.ru/photostream/1956.html Более сотни экипажей боролись за суперприз - малиновые штаны.
Comment
Comment