Княже, дано това ти оправи вкуса
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи (версия бис)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
княз Крылов написанеа, не можах много да схвана смешката - може би заради слабия ми английски ;(
Домът на Адолф Хитлер, 1933: Съмнения се прокрадват
1"Канцлерът Хитлер се оттегли за вечерна почивка. Той е изтощен от събитията през деня и не трябва да бъде обезпокояван по никакъв повод. Вашият караул ще приключи в 8 сутринта, ефрейтор.
- Да, сър!"
2"Е, лека нощ, ефрейтор.
- Почакайте, сър! Една минута. Може ли да поговорим?
- Какво има, младежо? И защо си толкова мрачен? Сега е чудесно време да си жив!"
3"Да, да, разбира се! Аз знам, че хер Хитлер е великият водач, който ще осигури уважение и просперитет на Германия - наистина ЗНАМ това. Само... Имам предвид..."
7"...тези постоянни опити за покушение над живота му от пътешественици във времето!! Искам да кажа - да се чуди човек!
(Откъм стаята: Ще млъкнете ли там!!)"
------------------
P.S. Интересно - няма слухове за такива случаи. :sm186:Last edited by pnp5q; 20-02-2008, 17:32."Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
Вижте това умрях да се смея - http://www.vbox7.com/play:a94287c8Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
Пишейки една курсова работа, попадам на следното сайтче и по-точно на този артикъл:
То не беше гняв, възмущение и т.н., след което набързо написах писмо до редактора и с най-мил тон му обясних, че държавата ми от доста години не се нарича, както е посочено в сайта. Последва моментален отговор, в който покрай учтивите формалности ми се съобщава следното:
"Actually someone else wrote in and said the same thing and so in the 16th edition that word will not be there"
Американци!
А и това ме втрещи:
"Deaf population: 533,544"
Възможно ли е 1 на всеки 16 човека в България да е глух?!?Last edited by Stormbringer; 21-02-2008, 00:21."Че в България — една държава с най-демократични институции — няма граждани, това е всеизвестна истина у нас вече отколе и от нея са дълбоко проникнати всички ония, които трябва да считаме за творци и актьори в отвратителната трагикомедия, наречена „български политически живот“; че в България няма и публика е също такава истина, която всички сарафи и бакали на българското слово отлично са разбрали, но само малцина от жреците на това слово ясно съзнават, а и които я съзнават, крият я от себе си" - д-р Кръстев, 1907-ма.
Comment
-
Възможно ли е 1 на всеки 16 човека в България да е глух?!?"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
400 от общо около 1 600 професионални военнослужещи жени са бременни. Такива са последните гинекологични данни, постъпили в Генералния щаб на Българската армия, информира Frognews.bg.
Да, по видимому в Болгарской армии больше не чем заняться. Поступление на службу - прекрасный повод уйти в декрет. Мотивация не карьерная а денежная."Россия безразлична к жизни человека и к течению времени. Она безмолвна. Она вечна. Она несокрушима..." Томас КАРЛЕЙЛЬ .
Comment
-
По данни от Преброяване'2001 в страната 263 143 души имат медицински установена степен на увреждане.
Вероятно са имали предвид и глухите в преносния смисъл на думата: говориш му, а той не чува.
А за бременните не е толкова странно: предвид откога има жени военослужещи, то възрастта им е между 20 и 30 години и е логично една четвърт от тях да са в майчинство. Пък и нямат проблеми с намирането на партньор в животаLast edited by Хана; 21-02-2008, 09:08.
Comment
-
Dinain написаВероятно тези данни включват и частичните увреждания на слуха/зрението, а не само 100% слепи/глухи. Така ми се вижда напълно нормално, но не мога да си представя кому е нужна подобна статистика. Все едно брой на рижавите или гърбавите
А за бременните жени в армията :tup: - Партията е казала да се борим с демографската криза. И военните изпълняват.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Има голяма доза истина за съжаление... :evil:
Една страна, един народ, еднинна вяра - Нов живот, една любов, но без предел, една борба, но със свята цел! http://www.vbox7.com/play:5d39112b
Comment
-
"Вероятно са имали предвид и глухите в преносния смисъл на думата: говориш му, а той не чува."
Ако това са имали предвид, според мен данните са силно занижени"Че в България — една държава с най-демократични институции — няма граждани, това е всеизвестна истина у нас вече отколе и от нея са дълбоко проникнати всички ония, които трябва да считаме за творци и актьори в отвратителната трагикомедия, наречена „български политически живот“; че в България няма и публика е също такава истина, която всички сарафи и бакали на българското слово отлично са разбрали, но само малцина от жреците на това слово ясно съзнават, а и които я съзнават, крият я от себе си" - д-р Кръстев, 1907-ма.
Comment
Comment