И на мен ми хареса, но гледам да не се задържам много в ниските тиери. Френския тежък екипаж ще си го пазя за 8-ми тиер. За 5-ти си имам два премиума, от които ползвам само един и Т-25 ми е напълно достатъчен за този тиер. Особено с екипажа главорези, които скоро ще направят 4-то умение.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хвалби
Collapse
X
-
don4o написа Виж мнениеЗащо никой не ми е казал нищо за тази машина?Обичам я!!!!!![ATTACH=CONFIG]21733[/ATTACH] Това е втора битка с него с недообучен екипаж и стоково оръдие!!!
И аз много си го харесах и пак ще го купувам ама сега не ми е приоритет.
Comment
-
alfbandi написа Виж мнениеТези поражения не са ли малко за Ас.Имах по-добри игри с него.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
1951 написа Виж мнениеПонеделник сутринта нулират резултатите и "Ас" се хваща значително по-лесно, отколкото в петък, примерно.
Просто явно си уцелил слаби седем дни
Comment
-
Joan_Of_Arc написа Виж мнениеНе съвсем, защото за "Аce" смята резултатите не от последната седмица, а от последните седем дни. WG са го заявявали неколкократно
Просто явно си уцелил слаби седем дни
alfbandi написа Виж мнениеТези поражения не са ли малко за Ас.Имах по-добри игри с него.[ATTACH=CONFIG]21748[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21749[/ATTACH]Last edited by bigbeer; 19-11-2013, 17:23.
Comment
-
Условието винаги е било за опит. Последният ми ас с Черен принц беше с 3 убийства, сравнително добри щети и сравнително добра танкировка (от типа на около 7к потенциален демидж).
Ас на Хелката си заработих с 2 убийства даже - и с огромно количество спот.
А както знаем за убити по-високи противници вземаш повече опит
И формулата си е - повече опит от 99% за последните седем дни с този танк на сървъра. Няма завъртяни неща
Comment
Comment