Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хвалби
Collapse
X
-
Не знам дали тук е мястото за това, което ще напиша, но ме уби най-добрият или един от най-добрите в WOT изобщо. Дори няма клан! Малко остана да го очистя след като уби 7 от моите, а и бяхме един срещу друг единствени оцелели. Аз с Хумел, той с Хелкат. Улучих го с осколки - малшанс. Можеше и да го изплющя централно, но нямах късмет, при положение че предварително бе на 100 % живот, взех му 356 точки здраве, нямаше и къде да се скрия, презареждах. Станах му 8-мият фраг след два снаряда... Какъв оргазъм бих имал, ако го бях лепнал... Ето малко за него. Изглежда като реклама, но по-добър от този не съм виждал!
" Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Колкото повече научавам, много повече откривам, че не знам.
Много лесно е да искаш, по-важно е да можеш, а най-добре е да го направиш.
Comment
-
" Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Comment
-
Victory!
Battle: Prokhorovka
Vehicle: T26E4 SuperPershing
Experience received: 3,264 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 134,727
Battle achievements: Steel Wall, Confederate, High Caliber, Patrol Duty, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Една приятна игра с новата машина!
Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Ultramarine написа Виж мнениеЕдна приятна игра с новата машина!
http://www.wotreplays.com/site/92304...super_pershing
Comment
-
Да се похваля с една много успешна битка с артилерия, макар и за пореден път да бях предаден от отбора си. Изобщо, почти винаги съотборниците ми са тотални кретени. Явно трябва да преспя с някой от WG, за да имам правата да трия акаунти на деца-идиотчета! Ето снимчици. Качвам и риплей. Съвсем малко ми остана да спечеля битката, но... малшанс. Все пак се получи интересно. Накрая останах сам с Т-34. Взех му почти всичкото здраве, но получих и солидна щета от него (а и от другото Т34 в началото на битката). Опитах се да го тараня, но бях на изстрел живот и съответно той ме пречука. Ако не бях получил тези 2 попадения, може би таранът ми щеше да е успешен. Преди съм таранил успешно с артилерията си, когато е било въпрос на живот и смърт... и съм успявал! Направих и две попадения на сляпо срещу други врагове и ги отрепах! Интересното е, че съм убил трима на сляпо! В началото се прицелвам в един, който вече ми изчезва, но убивам двама. Ако имате време и желание, прегледайте риплея. Отначало е по-скоро скука. Една от добрите ми битки с артилерия, нищо, че е на загуба!
Благодаря на онези, които са станали съпричастни с мен!" Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Comment
-
Mu3epHuk написа Виж мнениеСъвсем малко ми остана да спечеля битката
Comment
-
Преди два дена на "Пясъчна река" направих с Grille 3300 Dmg и трима унищожих!И загубихме...След още 3 врътки с друга техника,делнах играта.Майната им на играта на скапания ММ и на прочутите им статове на нареждането на отборите!Един ден много добре,следващия си го знаех,че ще е зле!
Няма никаква логика в цялата ситуация.Ако руснаците имат друго мислене за нещата аз нямам такова!
Comment
-
Bloksir,
Ти си голямо мрънкало!
В света има няколко милиона игри, които аз не играя, защото не ми допадат.
Трябва ли да рева за всяка колко е смотана, какви са разработчиците и тн.?
Като не ти харесва, триеш и продължаваш нататък,
А ти орева всички!
Имай малко себеуважение!Сънят е слаб заместител на кофеина!
Comment
Comment