Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ход 4 - 1925 г.
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
16 ноември е датата разбира се. Да видим дали 3 седмици ви бяха достатъчни за хода.
Leave a comment:
-
Е не е като да ни оставяш много време, като се вземе предвид, че вече е ноември
Leave a comment:
-
Ход 4 можете да предавате до полунощ на 16 октомври. Съжалявам за забавянето му, но се надявам от тук нататък да съм по-експедитивен.
Leave a comment:
-
Срокът на хода се удължава до четвъртък - 30.10.2008. надявам се до тогава да завършим патакламите в Италия и Колумбия.
Leave a comment:
-
ех тия ваши доброволци баварци - организирани и в корпуси че и авиация си имат
с такива доброволци как не сте потопили британската блокада със частни прусски подводници
Leave a comment:
-
Хм явно съм го пропуснал или съм помислил, че не е отправен към мен.Odzava написа Виж мнениеАми да. Но на моят въпрос - как ще го отигравате не получих отговор. Ако искате след като сметна годишните ходове ще проведем и операциите за 1924 г. И то няма да е само Италия
Но иначе съм съгласен, защото някак си ми е трудно да пратя заповедите за един изтребителен корпус или пехотен полк какво да прави за срок от цяла година, ситуацията може да се променя често и рязко през това време и тн.
Leave a comment:
-
Грей, моите багажи са опаковани ... синоптиците придвиждат хубаво слънчево време по Черноморското крайбрежие
Leave a comment:
-
Вие дипломатите на първа линия, че да гледате какъв гювеч сте забъркали.
Leave a comment:
Leave a comment: