Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ход 4 - 1925 г.
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Тъй като явно тая игра няма да я бъде, Одзава ме помоли да заключа всички форуми и да ги отворя за всички, скоро ще може да виждате подфорумите на всички отбори.
-
За това и не се прострях в подробности. Знаят колкото трябва и нека пък да се подзверят за какво иде реч. Може пък да е атомна подводница с Трайдънт D-5Imperial написа Виж мнениеТова е публичната тема...
Last edited by Sailor_Malan; 04-01-2009, 13:11.
Leave a comment:
-
Айде ама хорхе ги прави - не аз. Каквото трябваше да предам аз отделно(Колумбия) вече трябва да си го получил. Може ли също така да ми сметнеш и корабчетата дето си поисках по-горе(сметни ги по увеличени с 50% цени за ускорен строеж) - сори, че те тормозя но си стискаш калкулаторите, за да знаем как да планираме разходите за натам.Odzava написа Виж мнениеАми айде де. Предавайте. Че някои вече напират за отчета
Leave a comment:
-
Ха, че кога сме си предали ходовете на армията и преправения бюджет? Май още не сме.Odzava написа Виж мнениеМоля да бъда извинен за дългата пауза, но тя бе наложена от неотложни Ентелектуални ангажименти + неизбежното свинстване в периода 24.12 - 07.01. Отчетите за края на януари ще се появят до няколко дни.
Честита Нова Година, дето се вика!
Leave a comment:
-
Моля да бъда извинен за дългата пауза, но тя бе наложена от неотложни Ентелектуални ангажименти + неизбежното свинстване в периода 24.12 - 07.01. Отчетите за края на януари ще се появят до няколко дни.
Честита Нова Година, дето се вика!
Leave a comment:
-
Сметките. А какво да правят всичките войски, кораби, самолети? Няма конкретните заповеди към съединенията, няма разузнаване - нищо, nothing, nada!
Leave a comment:
-
Ако ми дадеш Скайп или Кю - докато се срешнем аз, ти и музикантини. Но е хубаво да стане до събота - максимум неделя, за да отчетете влиянието на изхода от кампанията ви там в хода. Освен ако не сте разработили 2 варианта за последния
Leave a comment:

Leave a comment: