тия красноармейки сигурно са напълнили към една влакова композиця фрицове гътнати с хедшот!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Жени под пагон
Collapse
X
-
заря91 написа Виж мнениетия красноармейки сигурно са напълнили към една влакова композиця фрицове гътнати с хедшот!
А тези мацки, летящи на МиГ-17 в началото на 21 век /нещо като Рено ФТ-17 в корейската война/ имат височайше посещение.
Comment
-
В Ирак американския командир на базата FOB "Grizly" докара ринг и всяка събота вечер се провеждаха боксови мачове! Това беше с цел сваляне на психическото напрежение! Ако някой нещо те дразни, имаш зъб или просто ти се боксира написваш на дъска, поставена пред столовата, името на този ,който те интересува или твоето за среща и в събота( или на дата ,която си написал) излизаш на ринга! Основните боеве бяха между армията и морската пехота като марийните печелеха почти винаги! Така и не ми стана ясно какво толкова си имат зъб, но морската пехота се имаха за много над останалата армия(то си е и така)! Изключение бяха боевете с две наши момчета- боксьорчета, които нямаше как да ги бият,но в интерес на истината, най-добрия от морската пехота не се боксираше, а беше съдия! За него казваха ,че е бивш световен шампион( не знам дали е вярно) и той тренираше всички, които имаха желание без значение от армията ли са , морската пехота или българи!
Това го писах като отговор на клипа с боксовия мач между войничката от щатската армия и морския пехотинец. Защоп не излезе не знам!?!?!?!
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеТия ги гледах преди няколко месеца и си мислех, ако вземе да остане Европа самичка срещу някаква руска инвазия, как ли ще се развият нещата Може да е за добро, малко да се постегнем.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Не се съмнявам, че европейците ще изровят (изровим) дълбоко покритите бойни инстинкти и в крайна сметка врага ще се окаже изправен срещу една доста кръвожадна и брутална пасмина (плюс съответното технологично и количествено превъзходстви). Но мисълта ми беше, че засега тези инстинкти са именно дълбоко покрити
Comment
-
Amazon написа Виж мнениеЕвропа все ще събере няколко милиона професионални/полу-професионални войника, които да забавят една масова сухоземна инвазия. А от там нататък при съотношение на модернизирани самолети 4-то поколение близо един порядък в полза на Европа, инвазията сериозно ще го закъса.
Но този път нещата ще бъдат различно, разбира се.
монголска армия
монголска полиция
Comment
Comment