Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Сталинград"

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Das Boot.

невероятен.
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Imperial Friedrich написа
      За кой филм става дума
      Aми за "Сталинград" говоря, нали все пак темата е филма Сталинград.
      "На рилеца герой
      титан калимански,
      герой от Булаир
      с гърди от желязо
      и воля от гранит."

Comment

"Сталинград" е наистина много добър филм...
        направо страшен филм, бих казал филм на ужасите(на войната) - щото до си на руския фронт си е равно на 100% смърт...

тъпите американци не биха могли да направят такъв филм...
        "Чуя ли думата култура, зареждам револвера!"

Comment

Сталинград

Наскоро гледах един немски филм "Сталинград",не знам някои от вас може и да са го гледали,та какво ви е мнението за него

Comment

Премествам темата напред, защото явно е трудно откриваема :lol:
            Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
            Проект 22.06.1941 г.
            "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Ако някой направи доброто дело да запише филма (и по възможност субтитрите) на диск ще съм му особено благодарна, защото се каня да го гледам от около година :o

а интернета ми е под всякаква критика и за теглене на филми дума не може да става..
              "Нима, Създателю,
              съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
              мигар аз самият съм те молил
              от мрака да ме извлечеш?"

Comment

VladDracul написа
                Ако някой направи доброто дело да запише филма (и по възможност субтитрите) на диск ще съм му особено благодарна, защото се каня да го гледам от около година :o

а интернета ми е под всякаква критика и за теглене на филми дума не може да става..
                Аз мога, ако искаш.
                иначе като не броим атаката на руските танкове малко след средата на филма. този филм е просто шедьовър!

Comment

Някой да знае сайт, от което мога да изтегля филма? Ще бъда много благодарен.
                  „Аз, Драгомир, писах.
                  Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Пилот написа
                    Някой да знае сайт, от което мога да изтегля филма? Ще бъда много благодарен.
                    виж в Data.bg и се надявам връзката да е добра

Comment

Stagon написа
                      Аз мога, ако искаш.
                      иначе като не броим атаката на руските танкове малко след средата на филма. този филм е просто шедьовър!
                      Искам, искам.
                      А ако се включиш в идеята за ходене до Военно-Историческия
                      може и да ми го дадеш
                      "Нима, Създателю,
                      съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
                      мигар аз самият съм те молил
                      от мрака да ме извлечеш?"

Comment

Код:
                        Във връзка с разпоредбите на НСБОП от 24 Март,
                        Дейта.БГ ограничава временно търсачката да открива само файлове
                        под 100МБ и се ограничава търсенето на музикални файлове.
                        От каталозите на Дейта.БГ са премахнати линковете за достъп.
                        :x :x :x :x :cry: :cry: :cry:
                        „Аз, Драгомир, писах.
                        Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Пилот написа
                          Код:
                          Във връзка с разпоредбите на НСБОП от 24 Март,
                          Дейта.БГ ограничава временно търсачката да открива само файлове
                          под 100МБ и се ограничава търсенето на музикални файлове.
                          От каталозите на Дейта.БГ са премахнати линковете за достъп.
                          :x :x :x :x :cry: :cry: :cry:
                          Егати мръсния номер...
                          дай ми малко време човече. Ще потръся алтернативка.

Comment

И тук същото - който се интересува от филма - да ме пита на ЛС. Но само от този филм и "Der Untergang" евентуално.
                            Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                            Проект 22.06.1941 г.
                            "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Филмът май е от 1993-а година. Мен ме впечатли страшно много, защото е първият немски военен филм, който съм гледал. Нищо блестящо, нищо помпозно- тъжната човешка драма на обикновения войник, който страда както от ударите на врага, така и от природните условия, така и от собствените си командващи, които бяха представени като доста зли копеленца. Два пъти го гледах, ще го гледам пак. Обожавам такива филми!
                              Но разкажи със думи прости на тях, на бъдещите хора, които ще поемат поста ни, че ние храбро сме се борили!

Comment

Не е ли по-стар? Струва ми се, че е малко по-старичък, всъщност чакай да погледна на ДВДто. Ъ, няма година...
                                XV mile the sea brode is
                                From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Working...
                                X