Mnogo dobur!Nqma mqsto za sravnenie s Vrag pred portata..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Сталинград"
Collapse
X
-
...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
-
Ами, чесно казано, филма не ми хареса много. Нито е достатъчно добър "боевик", нито пък достатъчно дълбоко е засегнал психологически или и философски проблеми. Имаше готини сцени /например навалицата преди излитането на последния самолет/, но като цяло май филма е избиване на национални комплекси от немците
Уу, да, Т-34/85 през 42???Не оръжията,а хората убиват. И да не забравямe, че войната е нещо наистина ужасно!
Comment
-
Dragony написано като цяло май филма е избиване на национални комплекси от немците
Уу, да, Т-34/85 през 42???
(риторичен въпрос)albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Моля ти се не слагай. Това е толкова тъпо ограничение. В axishistory.com толкова се дразня че трябва да си избирам от разни работи които въобщение ми харесват и съм сигурен че на много хора също. Сега ако това бъде въведено и тук съм убеден че веднага ще се вдигнат гласове които са съгласни с мен
Comment
-
е не разбрах какво не ви хареса във филма?...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Филма е един от най-добрите (top 5) да повторя за 1000 път - не съм гледал друг филм на PC по време на който с минути да стоя с отворена уста :weird: и само тялом в стаята :nworthy: Железен кръст също. Няма какво да се обсъжда.
Може би за домашно някой да каже защо най-добрия и важен момент в филма е когато отстъплението е отменено и "наще" се връщат на старите си "позиций" да чакат танковете на Хот. Унищожават дузина (от хиляди) съветски танкове и капитана запалва последната си пура...
Comment
-
А бе, гадно е да те местят от Африка и почивка в Италия на гъза на географията
Също така ми се стори странно, че тип с една ръка, командва батальон, това не беше ли татко Хубе и не беше ли той генерал и командир на танкова дивизия?
Някой гледал ли е "Последния мост", няма нищо общо с the bridge too far, става дума за 14-15 годишни фолксщурмоваци на Елба? Ей там къв бой с танкове имаше, ама е от 60-те години!
А das uboot, а бе германските си ги бива
Comment
Comment