И на мен ми хареса /жалко, че нета ми сдаде багажа към 22.20ч./. Струва ми се, че ще е по добре да има повече машини ²² -²²² ниво - хем исторически по-достоверно, хем пък и повече цели за мен. Иначе се изненадах, че 45мм оръдие на Т-26 пробива Пц-4, пък било то само в борда долу и кърмата.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Исторически битки
Collapse
X
-
Тази вечер обаче няма никакъв шанс да се прибера навреме за каквото и да било.
Ако искате опитайте вие да направите нещо.Сигурен съм, че момчетата от клана ще се включат докато им излезе клановата т.е. 22ч.
Свържете се с PepeII или Caudy ако ви трябват хора.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
feersum написа Виж мнениеАз пък снощи заспах вероломно в 2130... въпреки най-добрите ми намерения да помогна на Панцервафе в тежката борба срещу болшевиките
Довечера съм на линия.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Тази вечер между 7 и 30 и 10ч ще мога да организирам историческа битка.
За сега сме сигурни аз и още едно момче с КВ-1/Т-28, като немския отбор от първата вечер най-вероятно пак ще е на линия.
Ще е добре, ако мoжем да привлечем хора и от други кланове, за да е по-масова битката.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Днес се събрахме 10тина човека.
Накрая понапипахме баланса, но всяка Т-34 отгоре мултиплицира силата на отбора.
Пробвахме с КВ-1 при само една налична артилерия и беше трагично .
При 8 срещу 8 максимума трябва да е - 1 КВ-1 2 Т-34 и 2 Т-28
Съответно за немците 3 артилерии. Пз3 и 4 са единствените други танкове, който реално правят нещо на руснацитеNobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
Comment