Стой, погоди! Стой, почакай! Не уходи! Не си тръгвай! Жить без тебя я не могу! Не мога да живея без теб! Вправду тебя я полюбил, Наистина те обикнах, замуж иди ты за меня. омъжи се за мен. Ты посмотри как я хорош, \ Виж какъв съм хубав, лучше меня ты не найдеш! / 2 по-хубав от мен няма да намериш! - Деньги есть? Что, что? - Пари имаш ли? Какво, какво? - Деньги есть? Есть, есть! - Пари имаш ли? Имам, имам! - У тебя много их? - Много ли са? - Хватит нам на двоих. - Ще ни стигнат на двамата. - Деньги есть, выйду я. - Щом имаш пари, ще се омъжа за теб. - Ах, козочка моя. - Ах, козичката ми. Выкупи дом, Купи къща, сад заведем, ще засадим градина, плов будем есть каждый день! плов ще ядем всеки ден! Славно с тобой мы заживем - Славно ще си заживеем с теб - деньги считать мне не лень. мен не ме мързи да броя пари. Станем мы жить - \ Ще заживеем, горе не знать. \ що е мъка няма да знаем. Буду в шелках я щеголять! / 2 Аз ще се фукам наоколо в коприна. - Деньги есть? Есть, есть! /2 - Пари имаш ли? Имам, имам! - У тебя много их? - Много ли са? - Хватит нам на двоих. - Ще ни стигнат на двамата. - Деньги есть, выйду я. - Щом имаш пари, ще се омъжа за теб. - Ах, козочка моя. - Ах, козичката ми. Стой, погоди! Стой, почакай! Не уходи! Не си тръгвай! Только тебя я полюбил! Само теб обикнах аз! Сердце мое Моето сърце в счастье поет! пее щастливо! Жить без тебя я не могу! Без теб да живея не мога аз! Будем с тебя слав-но жить, \ Славно с теб ще си живеем, в гости ходить, деньги копить!/2на гости ще ходим, пари ще трупаме! - Деньги есть? Есть, есть! /2 - Пари имаш ли? Имам, имам! - У тебя много их? - Много ли са? - Хватит нам на двоих. - Ще ни стигнат на двамата. - Деньги есть, выйду я. - Щом имаш пари, ще се омъжа за теб. - Ах, козочка моя. - Ах, козичката ми. - Деньги есть? Есть, есть! /2 - Пари имаш ли? Имам, имам! - У тебя много их? - Много ли са? - Хватит нам на двоих. - Ще ни стигнат на двамата. - Деньги есть, выйду я. - Щом имаш пари, ще се омъжа за теб. - Ах, козочка моя. - Ах, козичката ми.