Някой да знае нещо по въпроса за Бомбардировките през Втората Световна Война над София и Англия (Лондон)..Трябва ми текава тема по История в училището, а колкото и да търсих тук никъде не намерих добра и изчерпателна информация за това...! Ще бъда благодарен ако някой се отзове и ми разясни... 10х...Трябва ми голяма Темичка която да разкажа на учителката и да ми пише мин. 5 хихих....Чакам някой да се отзове...! :tup:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бомбардировките Върху София и Англия(Лондон) През ВСВ..?
Collapse
X
-
skate написаАми голяма темичка като за 6-ца в училище....!!! :tup: хихих.....трябва ми за днес...! Непуснах темата във раздела за ВСВ защото счетох че тук и е по-доброто място...!!!
Добре де но аз не разбирам какво по-точно те интересува. Темата е голяма и ако може да зададеш питането си по-точно мисля че ще бъде по-лесно на онези които искат да ти помогнат. Какво точно те интересува - въздушната война жертвите управлението през това време регентството... щети... ? :sm186:
Comment
-
Erich Von Manstein написаБележкарин
Добре де но аз не разбирам какво по-точно те интересува. Темата е голяма и ако може да зададеш питането си по-точно мисля че ще бъде по-лесно на онези които искат да ти помогнат. Какво точно те интересува - въздушната война жертвите управлението през това време регентството... щети... ? :sm186:
Амииии....Бомбандировките над Англия /Лондон/ и София през Втората Световна Война... :fire: нз то4но за жертвите,щетите,може и самолетите който са у4аствали във тия бомбандировки и снимки ако има да привлека внимание със тях на у4ителката ще е срахотно...надявам се някой все пак да ми даде то4на тема за това.... 10х....
Comment
-
skate написа...надявам се някой все пак да ми даде то4на тема за това.... 10х....
Там има доста по темата
Last edited by Han Solo; 16-01-2005, 20:46.may the Force be with you
Comment
-
Skate,
Отиваш също така на www.krile.net. Влизаш в раздела Ретросалон. В темата за снимки има доста снимки на немски английски, американски, че даже и на български самолети участвали в събитията, погледни и другите теми в раздела със сигурност ще изкочи нещо. Ако се оправяш с руския ето ти един линк http://www.airwar.ru/history/aces/ac..._bulgaria.html с информация за българските асове от периода. Качествени снимки на самолетите на RAF, както и инфо за битката за Британия има на сайта на RAF - www.raf.mod.uk. Успех щото доста ровене те чака ако не си почнал и като изкараш шестицата :love63: :f_cheers: :sm191: Да вземеш да се похвалиш!Can't talk! Got to Shoot!
Comment
-
Я помогнете и на мене тогава както е тръгнало :tup: Аз питах на едно място но още нямам отговор и реших тука да пробвам
Я ми кажете какви са загубите за гр. София след бомбардировките тоест загуби на населението и разрушени сгради, може ако искате и знаете да сложите какви самолети участват в цялата операция "Пойнтбланк" от страна на съюзниците и от наша страна? Тази информация я искам защото скоро ще слагам тази операция в нашата енциклопедия, а нямам достатъчно информация. Иначе пък ако има други желаещи с повече информация нека те да я сложат.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
Shelenberg написаЯ помогнете и на мене тогава както е тръгнало :tup: Аз питах на едно място но още нямам отговор и реших тука да пробвам
Я ми кажете какви са загубите за гр. София след бомбардировките тоест загуби на населението и разрушени сгради, може ако искате и знаете да сложите какви самолети участват в цялата операция "Пойнтбланк" от страна на съюзниците и от наша страна? Тази информация я искам защото скоро ще слагам тази операция в нашата енциклопедия, а нямам достатъчно информация. Иначе пък ако има други желаещи с повече информация нека те да я сложат.
Gustav(Bf-109G)
D520
Епизодични полети с АВИА В-534 Доган, с тоя биплан със закрита кабина и картечници с винтовъчен калибър май е свалена поне една крепост
не си спомням дали първите ни стрели Bf-109E4 са участвалиCan't talk! Got to Shoot!
Comment
-
Thunderchief написа
не си спомням дали първите ни стрели Bf-109E4 са участвалиТо исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
Comment