Sengoku Jidai: Shadow of the Shogun - играта трябва да излезе след няколко дни. Преди време тръгна като мод на "Pike & Shot", но с времето я разгърнаха в пълноценна игра. Има разни подобрения и промени спрямо Pike & Shot: най-същественото - добавяне на генерали; разгърната и допълнена е кампанийната част. Поне за мен изглежда интересна, та затова реших да я спомена. Играта ще покрива не само Япония от този период, но и Корея, Китай и Монголия.
Стилистиката е много добра (според мен), следва идеята на Pike & Shot ("усещане" характерно за историческото изкуство от периода).
Малко допълнителни материали:
AAR на основната кампания (играна от разработчик на играта).
AAR на сражение (случайно генерирано).
Представяния на различните страни в конфликта с известна информация за армиите им в играта:
Япония
Китай и Корея
Играта би трябвало да излезе доста добра, развитие върху основата на Pike & Shot.
Стилистиката е много добра (според мен), следва идеята на Pike & Shot ("усещане" характерно за историческото изкуство от периода).
Малко допълнителни материали:
AAR на основната кампания (играна от разработчик на играта).
AAR на сражение (случайно генерирано).
Представяния на различните страни в конфликта с известна информация за армиите им в играта:
Япония
Китай и Корея
Играта би трябвало да излезе доста добра, развитие върху основата на Pike & Shot.
Comment